Tudnátok nekem egy olyan TOBACCO-s liquidet amit be vált nektek?
Én leginkább a reggeli kávémhoz keresek egy “finom” liquidet.
Tiszta dohányos liquid NET hybridek a szimpatikusak.
El tudok képzelni dohány és valami keverékét is pl.: kávé, vanilla, valami süti (desszert)
GEEKVAPE - AEGIS L200 (LEGEND 2) - Z SUB-OHM 5,5 ML - KIT használok
Szia. Nem pont dohányos, mert van benne más is, de a K Flavour Comoany Alfie longfillje számomra egy kellemes cigi feelinget adott. Reggeli kávéhoz nagyon passzolt. De ugyanezt el tudom mondani a Liquidhall Pompei-ről is, bár ott nem a dohány dominál. Vagy még ott a Vampire Vape Vanille Tobacco, az Al Carlo Roasted Cinnamon és ugyanezen gyártó Salted Caramell-je. De a Capella Chocolate Glazed Doughnut-ja is illett a kávéhoz, szerintem.
Ha kicsit lágyabb dohányra gondolsz, akkor a Don Cristo Original vagy a Black jó választás lehet, de van nekik kávés is aromájuk is. Esetleg egy GBC Little Mountain, ami nagyon finom kávé vagy ugyancsak tőlük a Private Reserve, ami dohány/vanilia, bár a dohányt abban annyira nem érzem, viszont a vanilia a legjobb, amit kóstoltam eddig.
Ami Virginia, az mindig édes, édeskés dohány. Azhad elixyr virginia lesz amit te keresel. Ráadásul az NET tobacco. (dohány kívonat). Ebből van vaníliás változat is.
Ez most nagyon bevált kv-hoz, nem tudom, mennyien ismerik, szerintem nekem is innen van. Meglepően finom, pedig nem “kapadohány”, a sima Virginiához képest egy " ízorgia". 7 százalékban is bőven erős.