Most már!! De ezek még korábbi dolgok!! Kb fél éves!! Most már biztos jól megérett az aroma!! Mg ugye az van előfűtés is!! Holnap próba!!
Félreérted, nem az édességgel van a probléma. Hanem az édesítőszerrel(szukralóz, aszpartám, stb). Leginkább az utóíz zavar benne. Üdítőből sem tudom meginni az édesítőszeres cuccokat. Érdekes mert pl a dinner lady lemon tart iszonyat édes de nem érzek rajta édesítőt, azt pl szeretem is.
Pedig mindbe az van, legfeljebb nem egészen ugyanolyan elven, vagy fajta. Mondjuk a gyártók nem tüntetik fel, mit használnak…Valódi cukor több okból is érdekesen bánna a tekeréssel+karamellás lenne még a citromos ecet is
Drifter késztekevert 10ml liquidek mennyire édesek? A blueberry bublegum jól hangzik, csak kérdés hogy az is émelygősen édes e. Használta már valaki?
Elég régi hsz, de most jutottam oda hogy rendeltem inawerából dohányosat, capelából banánosat. Na ezek nem édesek, cserébe nagyjából semmi ízük. Inawera Sunset Vriginiából 5%ban géppel keverve semmi íz nem jött ki. Capela Banana split meg hát én nem is tudom mi pedig 10%ban kevertem, ilyen gagyi csoki íz meg vmi állot fűszerszekrény íz jött csak elő van még egy inawera talonban de még nem vettem rá magam a bekeverésre.
Szervusz !
Én személy szerint az inawera aromákat kerülöm , nincs konzisztens aromájuk egyetlen egy sem… Ugyanaz az aroma minden rendelésnél más ízű.
Fogalmazhatunk úgy is,hogy amióta nagyobb hangsúlyt fektetnek a csomagolásra,mint magára a termékre,azóta szinte használhatatlanok.
Kár érte,régebben számomra egészen jók voltak.
Régebben stabilabbak, erősebbek és egyenletesebbek voltak. Így van. Pedig sosem volt egy elit 5 csillagos holmi. Szomorú hogy elcseszik ezeket is…