Kevésbé édes liquidek

Most már!! De ezek még korábbi dolgok!! Kb fél éves!! Most már biztos jól megérett az aroma!! Mg ugye az van előfűtés is!! :grin: :joy: Holnap próba!! :grin:

8 kedvelés

Félreérted, nem az édességgel van a probléma. Hanem az édesítőszerrel(szukralóz, aszpartám, stb). Leginkább az utóíz zavar benne. Üdítőből sem tudom meginni az édesítőszeres cuccokat. Érdekes mert pl a dinner lady lemon tart iszonyat édes de nem érzek rajta édesítőt, azt pl szeretem is.

7 kedvelés

Pedig mindbe az van, legfeljebb nem egészen ugyanolyan elven, vagy fajta. Mondjuk a gyártók nem tüntetik fel, mit használnak…Valódi cukor több okból is érdekesen bánna a tekeréssel+karamellás lenne még a citromos ecet is :grin:

8 kedvelés

Drifter késztekevert 10ml liquidek mennyire édesek? A blueberry bublegum jól hangzik, csak kérdés hogy az is émelygősen édes e. Használta már valaki?

3 kedvelés

Elég régi hsz, de most jutottam oda hogy rendeltem inawerából dohányosat, capelából banánosat. Na ezek nem édesek, cserébe nagyjából semmi ízük. Inawera Sunset Vriginiából 5%ban géppel keverve semmi íz nem jött ki. Capela Banana split meg hát én nem is tudom mi pedig 10%ban kevertem, ilyen gagyi csoki íz meg vmi állot fűszerszekrény íz jött csak elő :smiley: van még egy inawera talonban de még nem vettem rá magam a bekeverésre.

5 kedvelés

Szervusz !

Én személy szerint az inawera aromákat kerülöm , nincs konzisztens aromájuk egyetlen egy sem… Ugyanaz az aroma minden rendelésnél más ízű.

8 kedvelés

Fogalmazhatunk úgy is,hogy amióta nagyobb hangsúlyt fektetnek a csomagolásra,mint magára a termékre,azóta szinte használhatatlanok. :sweat_smile:
Kár érte,régebben számomra egészen jók voltak. :slightly_frowning_face:

8 kedvelés

Régebben stabilabbak, erősebbek és egyenletesebbek voltak. :+1:Így van. Pedig sosem volt egy elit 5 csillagos holmi. Szomorú hogy elcseszik ezeket is… :confused:

8 kedvelés