Szisztok!
Adott egy WISMEC LUXOTIC BF BOX kit
Mikor megvettem ismerőstől teljesen jól izzította a coilt (clapton coil) , viszont most, hogy rávettem magam az újra tekerésére ( Wotofo dual core fused clapton 0.62 ) akkor már olyan tetű lassan izzot fel a coil… kértem másik ismerősömtől, viszont az nem tudom milyen ellenállású pontosan, azzal nagyjából jó… akksi fel van töltve, már megpróbáltam 3 akksival, de nem lett jobb, volt aki azt mondta, tisztítsam meg az 510-et hátha… valami tipp, vagy kuka a mod?
( nekem ez a mecha dolog teljesen új! )
Szia. Ennek 2 oka lehet. Vagy kanthal a tekerés, vagy több fémet tartalmaz mint a korábbi, ami jól működött.
Szia!
Igen, jól érzed, “kevés a feszültség”. Írásod alapján eredetileg clapton coilt használtál, amelyben egy vezető szálon van egy vékonyabb huzal. A dual core claptonban már két vezető szál van, több fém nagyobb teljesítményt igényelne. A setupod jelenleg cc. 23 watton dolgozik, ami szerintem kevés egy dual core claptonos tekeréshez (első tippként a - paraméterek ismeretének hiányában - legalább 30 watt kellene).
Hasznos lenne ilyen esetekben egy VW mod, amin lehetne tesztelni a tekerés teljesítményigényét (talán az ismerősödnek van ilyen).
És igen, a mecha világa elég számolgatós. Ha mélyebben elmerülnél annak fizikázásban, akkor ajánlom az ebben leírtakat: Smok Stick V9 Max kaland.
Addig is érdemes megtudni, hogy az eredetileg jól működő clapton coil milyen paraméterekkel rendelkezett, és olyan claptonokat használni.
További szép napot, kellemes gőzölést!
Szét kell szedni és a gombnál az érintkezőt meg kell takarítani ez egy mecha mod be van égve már…
Vagy akár vehetsz egy normális (nem mecha) mod-ot amin szabályozható minden és biztonságosan adja a kívánt teljesítményt…én ezt tenném.
Igen, nekem is ez a terv, ez csak hirtelen jött, mert kellett… nem akartam megint a cigarettához nyúlni, az előző cigimet meg eladtam sajnos…