Keverési kérdés

Sziasztok! Keverési kérdés: Rendeltem PG és VG alapokat. A mennyiben keverem ezeket akkor kell valamennyi idő amíg a két összetevő jól összekeveredik (“egymáshoz simul”)? Mennyi idő után mehet hozzá a (szigorúan dohányboltos) nic. + aroma? Milyen keverési arányt ajánlotok? Eddig előrekevert 50-50-est vagy 30-70-est használtam.

2 kedvelés

Hali! Személyszerint én csak már akkor adom hozzá az “erő-t”, amikor letisztult a színe az alapnak. 1-2 nap ált. A keverési arányt azt Neked kell kitapasztalni, meg függ még a felhasználás módjától is. MTL netán DL?! RDA-ba?, RTA-ba?, squonk, AIO?. :thinking: :saluting_face:

5 kedvelés

Nem keverek előre alapot, szigorúan tiszta PG/VG-ből dolgozom. Mehet bele minden azonnal. Ha nem dohányboltos, akkor is, erre nem érzékeny :sweat_smile:
Szerk.
Keverési arány saját igény és tervezett felhasználás módja szerint tetszőlegesen​:grin:
Én pl. 35/65 pg/vg 6mg végeredményt preferálom (mtl-rta)

8 kedvelés

nálad 1-2 nap amig kitisztul a pg+vg elegy?! :open_mouth: :thinking:
Amikor még nem 100% vg-t használtam max 1 óra alatt kitisztult.

4 kedvelés

Én sosem nézegettem … Össze kever és elrak :joy:… Nem tudtam hogy ezt figyelgetni kell

4 kedvelés

A kvantumfizikai kísérleteket nem szabad megfigyelni…ezt viszont akár egész nap :rofl: ahogy elegyedik…lassan…tisztul

6 kedvelés

Nem annyi, csak a nem rögtön letisztulra asszociáltam. Bekeverem este a 1,5 litert, reggel rakom bele a nic-et.
:saluting_face:

5 kedvelés