Ez jó ötlet.Eszembe nem jutott volna, alufóliába csomagolni.![]()
![]()
Persze, teljesen valid.
Egyszerű matek az egész ![]()
Vagyis ha teljesen szabályos akarsz lenni, akkor az alaplé mennyiségből ki kell vonni a nikotin mennyiségét.
Pl 100 ml 6-os-hoz kell:
94 ml alap + 6 ml nikotin
Levezetés:
6 ml 100mg/ml = 600 mg összesen
Ez osztva a teljes mennyiséggel 600mg/100ml = 6mg/ml
Szerk: a pg alapút emelett könnyebb is kezelni, a vg alapút marha nehéz kicsi fecskendővel felszívni
Igen elvileg úgy kellene hogy a 94 hez 6 ml, ha nagyon pontos akarok lenni. Mondjuk ink 60 / 120 keveréseket csinálok , báár lehet vissza állok az aromákra .. pont tegnap kevertem be az új szerzeményeket. Közben matekoltam.. 4 longfill.. 3x120ml plusz 1x60 ml… ok ez kb mindenhol annyi.
Viszont ezek a longfillek is horror.. csak sajna nem mindenből van aroma amit szívok ![]()
Hozzá az alap.. itt már buktam mer nem floravita.. oké nem oly sokat még.. bár mennyisèg / ár arányban de ![]()
![]()
Nic.. na itt úgy felhúzott amikor elkezdtem bele öntögetni.. és pergett előttem a forint..
elkapott az ideg… majdnem kimentem analógozni az erkélyre
De.. NEM!
Ha így rendelem a kövi 3 rendelésnél összesen kellene 36 db boost.. 550/db.. ritka szar a matek a végén ![]()
20e és az csak 12 db longfill.. na most ha veszek 100ml nicet abból 16 keverés jön ki .. és fele annyi ![]()
![]()
![]()
Eldöntöttem: áprilisi nagy rendelés már floravita és aromamesteres nic…
A tárcám örülni fog , és én se leszek idegbajos ![]()
Én kiszámoltam, vape-ról 4200 forint volt a 200 ml kész alap.Ha keverem magamnak,akkor megáll 1900 forintnál.beleszámolva a szállítási költséget is.100 ezerért azért nem fogok rendelni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Minél több időt töltök itt annál okosabb leszek lassan.
Eddig rendeltem bután ami tetszik veszem jóvanazúgy.. de ezt mátol befejezem. Nem vagyok egy csóró gyerek.. de azért ne költsem már a duplájàt ha nem muszáj![]()
![]()
![]()
Van egy másik vape csoport is, oldal / közösség de ami a vaperina olyan nincs.
Ez a vaperek jedi akadémiája. ![]()
Bár még Jar Jar Binksnek érzem magam, de lassan talán lehetek más is .![]()
Nem vagy egyedül ![]()
![]()
Én is most kezdtem újra.én is szívom magamba az okosságot![]()
![]()
![]()
Szerintem lassan minden posztot is elolvastam itt ![]()
Mèg fürdés közben is olvasom![]()
De nagyon sok dolog van amit lehet itt tanulni.
A következő szint ha beválik az MTL vonal, hogy megtanulok tekerni magamnak. ![]()
Kikéne találni egy vaperina oklevelet az újoncoknak akik kitanulják a “szakmát” ![]()
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.