Sziasztok,
viszonylag új e-cigi használó vagyok így el is akadtam az elején
Jelenleg egy smok nord 4 lelkes használója vagyok potom 2 hónapja viszont meglehetősen elkapott a gépszíj és kicsiny készülékem akksija sajnos nem bírja a megpróbáltatásokat, sokszor kell töltenem, így gondoltam, hogy befizetnék a lvl 2 -es szintre és vennék egy akksis készüléket ami beváltja a hozzá fűzött reményeket és kibírja egy napig
átlagban olyan 5-600 slukk egy nap de volt, hogy több is sikerült már.
Laikusként viszont nagyon megzavarodtam a szebbnél szebb és nagyobbnál nagyobb készülékek között. Így ebben kérnék segítséget.
Ami számomra fontos hogy sokáig bírja az akksija, és nagy legyen a tankja, illetve maradnék DL vonalon.
Építeni egyenlőre nem szeretnék, a jelenlegi tudásom az ott tart, hogy ki tudom cserélni a porlasztót
Amit magamnak kinéztem az a Smok morph 2-es,de nem tudom, hogy az megfelelő lenne e számomra , mert nem szeretnék úgy járni ,hogy veszek egy készüléket és szép meg csillivilli csak használni nem tudom
Így ebben kérnék segítséget, hogy ezekkel a paraméterekkel melyik készüléket ajánlanátok jó szívvel? Az ár az olyan max 30 körül lenne amit rá tudnék szánni.
Nagyon köszönöm előre is