Arra gondoltam ha segít és valahogy megoldható aki kezdi az e cigit és nem tud egy komplett szettre beruházni annak szívesen felajánlok egy istick picot és egy tankot aksit is adok egy idöre mondjuk 1hónap vagy 2kettő Nem tudom ez kivitelezhető-e???Válaszokat ötleteket szívesen fogadok.Csak nyilvánosan…
Te egy Úr vagy!
De édes vagy!!!Ez nagyon nagylelkű és nagy segítség lenne a kezdőknek
Le a kalappal!
Nagyszerű ötlet! Nagyon köszönöm, hogy gondoltál rám, lehet, hogy mondjuk ha van aksid meg töltőd, azt igénybe venném, akkor nem kéne egyszerre megvennem
Aksi van de töltöm amit kölcsön adnék az nincs de egy egyágyas töltő nem drága de hátha van még itt valaki aki kiegészíti egy töltővel…
Köszönöm szépen még egyszer, írni fogok ha szükségem lenne rá! Épp új fejlemény van, árul itt valaki Picot és nagyon olcsón, szóval majd kiderül megvan e még neki
Én fel tudok ajánlani 2 darab sony akksit, 0 perces, csak azért vettem, hogy legyen ingyenes szállítás, aztán majd kifizetsz, egyszer.
Nekem marad még vagy 8 akksi így is…
Drágák vagytok, szóhoz sem jutok! Nagyon hálás vagyok mindenkinek, régen beszéltem, “találkoztam” ilyen önzetlen kedves emberekkel! Egészen elerzekenyultem
Jólvan, azért nem kell sírni, majd amikor minden pénzed vape cuccokra költöd, na, majd akkor.
Én bedobom ide még a fekete purity plus tankomat, amit senki sem akar megvenni, ha valaki ki akarja próbálni a tekergetést. Meg tudok adni mellé muji vagy titanium fiber vattát és ss316l húzalt is.
Nekem csak egy csomó car liquidem vanAzokat nem adom senkinek
Olyanom nekem is van, felőlem vihetitek a francba.
Majd kiderül
Sziasztok!
Támogatom én is az ötletet!
Nekem is van egy Nautilus GT kit-em porlasztós, amit feltudok ajánlani kipróbálásra. A használat meglátszik sajnos rajta, de teszi a dolgát.
Ez egy igazán fantasztikus megmozdulás! Le a kalappal előtted Jani.
Szia Kinga!
Arra gondoltam,hogy valami táblázat szerű megoldás lehetne itt az oldalon ahova bekerülhetne ki-mit ajánl fel akár képpel is és,hogy az kinél van és mikor igényelhető másnak ill. mikor kerül vissza az eredeti gazdihoz.Szerintem 2hónap kölcsön adás lenne a legjobb 2havi fizuból kisporolható egy alap készlet…
Szia Jani.
Ez egy szuper ötlet. Szedjük össze, akkor kinek mi lenne amit kölcsön adna egy kezdőnek és elkészítem a táblázatot.
Szerk.: Kitűzöm a témát a főoldalra. Célszerű lenne várnunk pár napot, hátha más is csatlakozna a megmozduláshoz. És utána már max csak becsatlakozik, ha elindult a dolog. Ha jó így neked is, természetesen csak akkor.
Persze minden megoldás jó…Super!!!