Részemről lenne:Pico mod.Tankok:Expromizer V4.Spica Pro.Dvarw Fl. "db aksi
2 tank a részemről:
- Doggystyle 2k16
- Doggystyle 2k18
De lesz itt más is csak majd meg kell még néznem.
Nagyon vagytok fiúk! Ez igen!
Sziasztok!
Lenne egy más irányú ötletem is ez ügyben,kezdőknek általában problemás a keverés,szval kb 2 hét múlva betudnák csatlakozni,10ml es bekevert lötyikel,3mg os 50/50es alapal,mondjuk ez nem csak kezdőknél is lehetne,pl köztünk ugyanígy cserebere
Jó 5lett 3as erőségűvel én is beszállok 50/50es 10ml 1embernek én is hozzá teszek nem kell semmi érte.
Ez egyre jobb. Szuperek vagytok
Persze én is így gondoltam,kezdőktől semmi nem kell vissza fele,sőt "kell"am se lenne,csak lehetne egy ilyen is,hogy mi is csereberélhetnénk,ha szeretnénk,pl feldob valaki 5db 10ml-es bekevert ízt cserére és aki akarna rárepül és vissza ajánl 5 ízt,ha mindenkinek megfelel létrejönne a cserepl gyógyszertári cseppentősbe vagy az aroma saját flaxijába
A cserebere szerintem nyugodtan mehet, csak az eladással vannak gondok, de az is ugye a törvények miatt. Ide szerintem a felajánlott dolgok jöhetnek, csereberére meg majd szükséges lesz egy új topik. Ha Nektek is jó így.
Sziasztok! Én szívesen bedobok egy wotofo manik pod modot. Adom hozzá az smrt porit, ha esetleg valaki ki szeretné próbálni a porlasztó felújítást. Cserébe viszont be dobnék 10-10ml al carlo 70-30 3mg-os 10%-ban keverve szmötyi. Sós-karamell-dohány, illetve sárgadinnye-dohány.
Nekem is van egy Dwarv MTL FL, meg egy Zlide kazánom, amit nem használok, ezt fel tudom ajánlani a közösbe. Meg van bekeverve pár 10ml-s 50-50 leves, ami pár hónapja érlelődik, ebből is tudok adni. A csere is jó ötlet, támogatom
egy avokado 24-et és egy obs enegiet én is be tudok dobni hogy ne csak mtl legyen bár az obs hez semmi nincs csak a tank
támogatom
2 ágyas töltő akad nálam kölcsönbe.
Dl tank akad nálam is.
Wotofo Profile M.
Aztán Solomon Mesh tank,nagyon fincsi ízeket tud.
Mod pedig egy Aegis Blade mod.A lőtéri kutyanak nem tudtam eladni pedig patika állapotú
Hirtelen ennyi.
Túl fáradt vagyok már, hogy végig olvassam, de nem bírtam megállni, hogy ne írjak.
Azt hiszem, ilyen gesztust én még nem láttam semmilyen formába. Ha lenne kalapom, biztosan megemelném! De, nincs!
Úgyhogy minden tiszteletem, pacsi!
Szerintem a kezdők ide írhatnak vagy igazából bárki, aki ki szeretne próbálni valamit, amilye nincs és akkor akinek meg van bedobhatja a közösbe.
A purity mellé bedobom még a dvarw fl klónt is.
Sziasztok. Szia @Janos_Groszeibl
Beszéltem @Donat -al ezügyben. Pici türelmet kérünk. Kap a kezdeményezésed egy külön lapot, úgy hisszük úgy könnyebb lesz mindenkinek.
Rendben várjuk!
Mien színben? Kettö is van egy alkatrésznek egy még immel ámmal