Most nézem, csak két féle van, akkor valószínűleg csak a készlet erejéig
Igen.Szerintem is.
Tudom, de elvileg a kivonatosnak dohány levél íze kéne lennie, nem? Azért akarom kiprobalni.
Ez eléggé hasonlít a cigire.Föleg ha már kokszos a tekerés egy kicsi
Gondolom, a sima aromák is akkor kezdenek ízleni
A hazai Mystic Juice ajánlanám, na ezek dohányosak!
https://vape42.hu/termek/mj_the_cure.html
https://vape42.hu/termek/mj_prime_66.html
Köszi szépen Tamás!
Igen, gondolkoztam ezeken, de már félek bármi ilyet rendelni, annyira rossz ez a büdös dió meg effélék. Nagyon dicsérték a gold 555(büdös) még plusz aromával se tudom elszívni, talán a pyramid ami bejött, de az is édes, nem semleges, nem füstös, inkább az édes pici vanília feeling jön át. Eléggé tanácstalan vagyok. Na mindegy! Ha fogok innen rendelni, akkor kipróbálom.
Szvsz valami kivonatos Kentucky-t néznék a helyedbe az igények alapján,gyártó majdnem mind1 is csak kivonatos legyen,latakia igaz van általába mélysége,de édeskéssége is ,Kentucky-knak nincs édeskésége legalábbis nem kellene legyen
Ah igen, köszönöm Szilárd @blini80 ! Akkor most már okosabb vagyok ezekkel a nevekkel nem voltam tisztában!
Szia Ivett. Azhad’s Elixirs Signature 1000, ez olyan mint az analóg cigaretta. Nekem nem jött be, de úgyhiszem Te ezt keresed. Nem tudom kapható e máshol, eddig csak Vape42-n láttam.
Szerk.: Oh jajj, ez nem kivonatos. Elnézést. De talán mégis tetszik majd.
Köszönöm @Vaperina_Kinga! Nem probléma, minden megoldás érdekel
Az ashad-kat nézegettem, és ha innen rendelek ki fogom próbálni!
Van itthon kivonatos latakia de meg nem kevertem be.Ket aroma amit napi szinten mindig gozolok,tpa m type es a lpv sec.Ennel szarazabb izekkel meg nem talalkoztam.Nem sokaltatok,ha csak ezek lennenek a piacon mas nem,az sem zavarna.
Köszi szépen! Az m type tervezve van.
Szia @Vaperina_Kinga
Sztem a legtöbb Azhad kivonatos ez is az,ha jól gondolom csak a Non filtrati vonaluk ami valami szűrt téma és nem kokszol annyira,de a Signature-nál és akár a Kentucky-nál készülni kell a max 10ml és újravattázás témára.Am sztem is ez a legjobb ajánlás a Kentucky mellett
Oh köszi Szilárd! Hát ha tényleg az, akkor mindenképp kipróbálom!
Na, ezt nem tudtam. Mondjuk vagy 4 éve kóstoltam, de úgy rémlett, hogy aroma. Köszönöm a javítást.
@Vaperina_Kinga javítás távol áll tőlemviszont tavaly volt egy Azhad-os korszakom aztán leszoktam róluk,pont az állandó vattázgatások miatt
@Atis felkeltette a figyelmem a keverésed % része,volt még 10ml a nem napi palackba át is kevertem 3-ról 1.5%-ra egy próbát megér nekem is,meg így az is kiderült,hogy fogytán vagyok M-type-ból,az baj…mert én is napira használom
Szervusz Szilárd !
Én a 10 milit 800 mililiiter alaplébe szoktam keverni , ha jó setup tökéletes íze van !
Őszintén kíváncsi vagyok ki hogy tudja meghatározni az M-type ízét ,mert nálam nyers napraforgó héj ízen kívül más nem jön át,én dohány ízt nem érzek benne.Ennek ellenére az egyik kedvencem ez az aroma.