Még tavaly nyáron voltam Montenegróban, ahol elcsábultam egy eldobhatósnak (Smok Mbar Pro), vettem is egy szőlő ízesítésűt, és zseniális volt. Valami régi gyerekkori kék/lila szőlős cuccra emlékeztetett. Hasonló aromát kerestem, majd találtam is egy Jungle Wave Purple Sunrise nevű cuccot. Kereken 2 hete kevertem be, most jött el a kóstolás ideje, de ez valami szörnyű. Nem teljesen tudom hova tenni, valami szőlő szerű dolog, de…. Blaaah
Tovább keresném azt az ízt. Tudom, nem lesz semmi olyan intenzív mint az eldobhatós, nem is az a lényeg, csak hogy azt a szőlőízt megtaláljam. Tudtok ajánlani ilyet? Hatalmas csalódás ez nekem, de az a szőlő íz NAGGGYON hiányzik, talán a gyerekkor felelevenítése miatt.
Elsősorban aromát keresek, és előny ha hűs, de extra hűsítőm van, így nem gond, ha nem az. Semmi mást nem szeretnék mellé, egy egyszerű kék/lila szőlőt.
Köszi az ajánlást, felírom a listámra, de most elsősorban aromát (koncentrátumot) keresnék, nem voltam elég egyértelmű
Igen tudom, hogy olyat nehezen találok, nem is az a lényeg hogy olyan hűs és intenzív legyen, szimplán egy ütős kékszőlő. És ne egy ilyen hányás ízű valami. Vagy mint kedves asszonypajti mondta: ez olyan mint valami rossz gyógyszer.
Szvsz jobban jársz short- vagy longfillel, nekem legalábbis jobban hozta az “eldobhatós” közeli ízt, aromából nem emlékszem, hogy valaha is találtam volna Igaz, anyagiagban ez nagyobb kiadás ár/érték arányát tekintve. De azt hiszem - bár én longfillben szívtam csak - aroma formában is extrém finom lehet ez: