Pedig csak 41-es a mamusz de acélbetétes
Nekem acélos 47-es…
Na most már mehetek zuhanyozni.
AMÚGY ZÖLD
Köszönöm János
Nagyon szívesen Barátom!
Azért ha levesszük az S.B.S.-t meg a drip tipet szerintem így sem csúnya az X, sőt…
(csak hogy egyértelműbb legyen, azt szerettem volna írni ha csak magában nézzük is )
Illetve így már 5,2 ml és a kémény is cserélve van, cserébe 50 Euróval hosszabb
Tisztelettel
Szép és jó szerintem…
Kijött ma az X 22 mm-es ha valakit érdekel
Tisztelettel
Köszönöm…már egy pár napja értesültem róla…
Akkor én kaptam későn az infót
Tisztelettel
Akkor egy kis további info a teszttankról
A képen a jobb oldali
Eljutott hozzám, van néhány rossz pont az Ulton klónnak. A műanyag palástot közrefogó részek között van méretben ~0.1mm különbség, a fém palást felső illesztésnél itt még látszik(kis barkácsolással orvosolható volt, használati értékét nem befolyásolja)
A top cap gyűrű kotyogása is klón sajátosság, a másikon gyakorlatilag 0 holtjátéka van.
A komolyabb baki a build deck megmunkálásnál volt.
A tank nálam is furcsa jelenségeket produkált, ha komoly ízvesztésig nem is jutott el a dolog, de a mért ellenállás a használt folyamán következetesen elmászott(ez viszont tud ízben változást okozni, ha a mod nem méri újra használat közben )
A build deck részt teljesen szétbontva a belső rész tekintélyes mennyiségű fémsorját tartalmazott.
Erősen valószínű,hogy ez okozta a használat közbeni ellenállás változást, egy tisztességes rövidzárhoz kevés volt, a pontos-jó működésbe viszont elég rendesen belekavart. Most kipucolva egyelőre tökéletesen teszi a dolgát, ellenállás stabil.
A tank gyermekbetegségeinek orvoslása után( és azok ellenére is!) részemről továbbra is kifejezetten ajánlott, közepes-szűk mtl-ben kifejezetten jó ízeket hoz jó gőzmennyiség mellett
Kis kiegészítés
- építés 2,5mm, Ka A1 29ga vagy NiFe30 29ga(TC) ,5-6 menet, BP Mods Pro vape cotton 2.5mm -
A build deck nekem nem jött szét, úgy hagytam. Kiváló leírás! Köszönjük @Gumikacsa
Szia! Vettem egy Kayfun X-t de akármit csinálok 2,5mm-2mm-s magátmérőjű coillal/vattával mindenhogyan szörcsög, ha több vattát rakok, ha kevesebbet a probléma nem szűnik meg… Valami tipped lenne esetleg? Válaszod előre is köszönöm.
2.5 mag a megoldás valami jó vattával
Szia. Mikor véletlen túl sok liquiddel itatom meg a vattát olyankor van amikor nálam is előfordul. Nem lehet, hogy nálad is ez a helyzet? Vagy esetleg nem ér le a vatta az aljáig, vagy épp nem terül szét a levezetésben. Most így hirtelen ezek a tippjeim vannak amik okozhatják a szörcsögést. De egy kép sokat segítene.
A képeket elnézve, néhol mintha túl lenne ritkítva.
Ahol levágom az ollóval a vattat ott szoktam kicsit felborzolni, de ennyi.
Már tényleg mindent megpróbáltam, a kazánt is teljesen szét szedtem, elmostam. Az O gyűrűket bekentem vg-el de mindig szorcsogott valamikor csak 5slukk után kezdte el de nem szűnt meg. Nem tudom mi lehet a gond.
Nézd át az O-gyűrűket. Lehet, egyik meg van repedve.