Várom nagyon remélem nem kell vennem
Ha tetszik és bejön és megfelel meg minden, akkor nem.
Köszi megbeszéljük…
Az a topcap megoldás mennyire tünik stabil/folyásbiztos/élhető megoldásnak így a klónon?
Hát szerintem nem rossz nem folyik de nincs bizalmam a klón jól zárásában…ezért nem is töltőm fel kopra kevesebb folyik ki ha folyik…
Nekem nem folyt meg/ki a top cap-nél semmi. Szerintem jól zár. Viszont, ha túlcsordul befolyhat a keménybe, arra ildomos vigyázni.
Nem is ott gondoltam, csak ha vacak a zárás, lefelé engedi el a levest állásban. Szép ez az X, kéne valami új a készletbe(lehetőleg szűkebb mtl), a “macerás” építésű rta nálam nem kizáró ok. Az eltolós topcap a visszatartó erő… még kőrözök az enter fölött
Nyomjad…ha kivársz egy kicsit én veszek eredetit és ez a tied lehet némi Vaperina támogatásért…
Ok. Túlbeszéltük. Akkor kivárok, kis sárgáktól se ér ide túl hamar, nem is sietős. Ha szabadulna a kisded, itt jelentkezem .
Oh, elnézést, hogy félreértettem. Azt hittem úgy érted, hogy oldalra döntve szivárog e. Sem így, sem úgy nem folyott nekem.
Csak egy rövid szöszenett:
@Vaperina_Kinga -tól megkaptam a Kayfun x-et.Én kanthal 0.3
huzalt használtam és a vatta:
https://vape42.hu/termek/cellucotton_rayon_vatta_30cm.html
ez.Nekem hozza az ízeket ami dohány és DC pisztácia…
Én ajánlom az rta-át…
Elnézést Kinga de ez csak az én véleményem és ízlésem…
Nagyon örülök! Én bárhogy bűvöltem, nem ment. Mondjuk az erőteljes kávésat jól hozta. Itt lesz a kutyus elásva. Dohányos meg nem annyira az én világom. Ezért is vártam nagyon, mit mondasz, dohányossal milyen.
Ezek a Kayfunok talán bár mással nem nagyon próbáltam dohányra lettek kitalálva…
Egy kis másvélemény tőlem is:
A tankot pénteken lízingeltem kollégától, holnap megy vissza a gazdájához
Az 1. számú nagy ellenérzést kiváltó megoldás a top cap
Hosszú évek tapasztalata, hogy ami nem menetes/bajonettzázas az általában sz@r is, bármennyire tűnjön egyszerű-felhasználóbarát megoldásnak. Na úgy néz ki,hogy ezt itt sikerült megugrani, a tömítések zárnak, a megoldás közel légtömör, az egész darabokra szétszedhető és később cserélhető; ez a része pipa.
Tekerés Ni80, jó sok menet 2,5magon. ~1V/A a vége.
Vattázásra…igénytelen, már elsőre soknak tűnt, a 2,5-ös lyukon átmenő mennyiséget épphogy elnyelik az etetőlyukak, jó passzos volt, de mivel tesztdarab, úgyis cserélem majd. Ehhez képest 5 napot futott, tökéletesen jónak bizonyult, semmi szárazra futás.
(Bp mods 2.5mm)
A desszertes/dohányos ízeket nagyon szépen hozza pedig nem egyszerűsítettem a dolgát. Cohiba majd Don cristo pistachio hibátlanul( erre számítottam), majd ezután kísérleti jelleggel egy az elszabott liquidekből: egy bf csokival korábban javított white russian. Tökéletes csokilikőr, 4 napja ezt pöfögöm, potenciálisan kidobásra jelölt levestől nem is rossz…
Ilyen lett 5. napra, azért látszik, hogy a vattának kellett küzdenie, itt-ott kicsit száraz( ugye felhasználóhiba, túl lett tömve)
Mai nekifutás: tekerés maradt, gyors fürdés után újravattáz( most Flash Wick) és megkapta az “egyedi készítésű” pirosbogyós-mentolos mixet.
Az egyedi készítés úgy történik, hogy néha rámjön a görcs, hogy kéne ilyet is szívni, de elfogyni már nem szokott. Erre tartok egy külön flaskát, ha már nagyon unom, a maradékot beleöntöm
Szóval az alap A&L ragnarok zero, pici pinkman, nyomokban red astaire, Iw málna meg még ki tudja mit kapott az élettől. A mentolosságot inawera 2dfresh biztosítja. Bármilyen bizarr is, a végeredmény finom!
Elsőre nem az igazi… Már majdnem szétbontottam, mire megkerültek a gyümölcsök. A vatta betöréséig inkább csak mentol és úgy néz ki ez is marad a fő csapásirány. Ebből is a kellemesebb fajta szerencsére, de a gyümölcsös vonal inkább csak háttérben maradva kíséri.
Azért nem írnám le, vsz. újratekerve, kevesebb menettel, microcoillal lesz ez még határozottan jobb is. Viszont sajnos ez a kísérlet még picit várat magára, a kicsike sajnos holnap hazautazik és nincs hozzá beérett kifejezetten gyümis levesem, citrusost pedig műanyagba nem (főleg,hogy nem az enyém)
Mindent összevetve, bár nem első tanknak, de kifejezetten ajánlott, desszert-dohány vonal előnyben!
Szerintem is dohányos/desszertdohányosoknak szuper, minden másra akad azért jobb is. Örülök, hogy Neked tetszik.
Kis pofás, próbálkozom
Az egyik szekrény aljából előkotortam cc.2ml Atmos Lab szőlő maradékot, hosszas facsarás után sikerült kinyerni az üvegből. Hát szóval:SS316, 2mm microcoil mellett egészen élvezhető(tetszik,na ). Erős a gyanúm, hogy nálad inkább a felhasználás módján vérzett el a kicsike, inkább közepes/ szűk mtl oldalon muzsikál szépen; a sok levegőt nem szereti, ott van ízvesztés. Ilyen kis falat kazánterekkel előfordul. Hogy paszíroztál te ebbe claptont???
Most,hogy írsz róla fejembe jutott ha kell neked az ami Kingánál volt elküldöm csak szólj!
Szabadulnál tőle, mi.
Nem lehet veszek egy eredetit…ha közbe nem jön más
Hmmm, akkor ennyire bejött? Nem ezekkel volt valami gyártási mizéria vagy mi?