Kayfun X élménybeszámoló

Nem a működéssel van a nagy probléma. Hanem az elcsúsztatható cappel.

Szerintem nagyobb gond, hogy alig van íze.

2 kedvelés

a szokásos vattád használtad?CC?

Igen. A Pro Cotton ide túl tömör lett volna. A Cotton Cloud’s nálam ízbajnok vatta.

Egyébként igaza van Robinak. A top cap is bajos, de véleményem szerint szokható a dolog, némi odafigyeléssel.

Köszi! Ez lemaradt az írásodból!!

Oh, valóban. Elnézést kérek. :confused:

Az Expro v5 topcapja se egy csoda, de szintén megszokható :slightly_smiling_face: hasonlítanak.

Nem gond de nekem fontos infó…

Így van. Nekem is onnan van a rutin. :blush:

1 kedvelés

Már írom is bele. Köszönöm, hogy szóltál. :hugs:

1 kedvelés

Power boostos modot találtál a modjaid között?Vagy előfütésest…?

Épp most néztem. Kiment a fejemből. :confused: Tévedtem, mert nem a Vmate-ben van, hanem a Too-ban volt. A Hera, de még a Sirius sem tudja, viszont a Captain igen. :slightly_smiling_face:

A normál ugye az, hogy nincs előfűtés, a soft szerintem jó ha 15w-al tolja meg, mert nem igazán érzek különbséget. Hard-on kicsit jobb ízre, de itt már nagyon meleg. A jótól még picit messze van azért, de így egy erős talán a konklúzióm. Picit még próbálgatom így. :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Maga a tank az szép…Kár,hogy elrontották…Ezt danira tervezték… :heart_eyes:
Köszi az infókat!

3 kedvelés

Majd mutasd meg, hadd gyönyörködjünk. :blush:

3 kedvelés

Ismét egy magyszerű teszt! Köszi Kinga! Nekem annyi hózzáfűzni valóm lenne, hogy ez az íz kérdés érdekes. Olvastam már több helyen, hogy nincs íz, de én személy szerint nem tapasztaltam gyenge ízeket (ahogy egyik barátom sem egy másik klónnal), egy Dvarw szintjét simán hozta bármilyen liquiddel és a TH is teljesen rendben volt, sőt néha már kicsit sok is. Nyilván ezek mind relatív témák, de érdekesnek találom, hogy mekkora különbségeket vélünk felfedezni ennél a tanknál! :slight_smile:

Köszönöm @zssasa :hugs: Nem emlékeztem már kinél olvastam, hogy az ízre nincs panasza. Épp ezért indultam ilyen megszállottan a keresésére, mert nem igazán akartam elhinni, hogy ez ennyit tud. :confused: Annak viszont nagyon örülök, hogy Nálad/Nálatok bevállt. :blush: Megkérdezhetem milyen klón? Esetleg eredeti? :slightly_smiling_face:

Szerk.: A Dwarv nálam 5-6 napig is hozza az elvártat, 2es magon 5 menettel. Még kokszos tekercsel is. Sajnos az X szálhuzallal úgy bírt nagynehezen 3 napot, hogy kimaxoltam a helyet 7 menettel. Claptonnal viselhető az állapot, de napról napra gyengül az íz. Valamiért túlhűl. Pedig olyan szép… :pleading_face:

7 kedvelés

Ugyanúgy Ulton klón volt mint a tiéd. Azóta már nincs nálam, mert én szűknek találtam, de az ízekre nem volt panaszom! :wink:

Biztos, hogy ízlés kérdése is. Ezek után egyre jobban kíváncsi vagyok mit mond majd rá Jani. Jövő hét elején utazik hozzá. :blush:

2 kedvelés

Én is! :smiley:

1 kedvelés