A Kayfun Prime kazán steel tankján random, hogy milyen gravírozást kapok?
A bemásolt szöveg végén azt írja, hogy mostmár SM logó van.
Nekem nagyon tetszene valamely város gravírozva.
Szerintetek a tank bővítőt érdemes megvásárolni?
“ Lieferumfang:
1 Kayfun Prime mit graviertem Stahltank*
1 Glastank
1 Spare Kit
*Als kleines Gimmick waren bei Release des Primes auf dem Stahltank die Gravur von einem Wahrzeichen einer von 10 russischen Städten graviert. Im Laufe der Zeit sind 5 europäische Städte, darunter auch Berlin und noch später einige weltweite Haupstädte hinzugekommen. Die aktuelle Serie ist mit einem SM Logo auf dem Tank ausgestattet.”
Nem tudom, a sokat emlegetett “gőzlérforgácsoló” kolléga nem vállal ilyet? Egyedi palást, egyedi gravírral.
Ennél egyedibb Kayfunt el se tudok képzelni
Gőzlérforgácsoló nem hiszem, hogy vállal ilyesmit, de lehet tud ajánlani valakit.
Illetve neten keressetek rá.
Én láttam egy órás cégnél gravírozást 11-12ezerért, de ez az ár nagyon el van szállva szerintem.(Elvileg lézeres az, van amikor csak belevágják, karcolják, vésik)
Itt pécsen az árkádban van geavirozó.
De a pmfc pálya mellett is van egy serleg készítő és gravirozó.
En tuti hogy nem gyári mintát graviroztatnék rá.
Csakis egyedi mintát rakatnék rá.
Ami teljesen személyre szabott.
Mondjuk eredeti esetében mivel már van gravírozás, így a nagyobb méretű üvegpalást méreteivel érdemes gravírozott fém palástot gyártatni.
Legalábbis szerintem.
Klónnál más, mivel ott nem gravírozott a 2ml palást. @anon98331404
Rákerestem én is, mondjuk kíváncsi lennék mennyibe kerülne egy minta és egy felirat.
Mert 10-12ezret nem ér meg(amit egy órás weboldalon láttam), főleg ha klónról beszélünk.
Holnap meg érdeklődöm és meg írom.
Szerintem a sima gravír nem lehet olyan vészesen drága. Be ugrok amúgyis az árkádba es meg kérdezem.
A lézeres biztos hogy drága de nem is ismerek olyan helyet ahol ezzel foglalkoznak.
De nem is költenék ennyit egy fém palástra.
Annyiért már rendelek még egy kazánt.