Nesze nekem kanthal huzal azt sem tudom hol vágjam elkicsit szét jött.
Ismerős helyzet
Szabi !
Az eleje, mindig a végével szemben van ott vágd el
Ahogy elnéztem a helyzetet, csinálj belőle sormintát. Ha kell egy tekercs, csak levágsz egyet.
elvágtam itt is ott ismajd csak elhasználomjól van az úgy,vissza nem tekerem mert arra nem vagyok felkészülve
ez körbe körbe van ennek már sem az elejét sem a végét nem látom lassan
Akkor Karácsonyra szaloncukor akasztó?
tudod milyen vagyok,csak próbálom menteni
arra jó lehet még,de csak bele leszem a tankokba inkább mert még a szaloncukrot nem is szeretem nem eszem.
Nálam akárhogy szétugrik, leszedem az egészet, újratekerem. Látom, nem horgásztál. Én annak idején 100 méter pecazsinórt kint az utcán, a járdán szanaszét dobálva, gubancolva, felszedtem, felcsévéltem egy dobra, hazavittem, mondván rádiókba skálahúrnak még jó lesz. Én amikor tekerek, el nem eresztem a végét, amíg el nem vágom. Máskor régen a Balatonon, elaludt mellettem a gyerek, amikor kapása volt. Nem vettem észre, hogy ki volt lazítva a féke, amikor berántottam, összegubancolódott a damil. Elvágtam, és összetoldottam, úgy, hogy ott volt rajta a majdnem kilós kárász. A hal végülis ki lett fogva.
Basszus ez mâr korábban volt téma?
Ha ezt tudom előre, hogy mire szamítsak…
Mikor először megjött a huzal. Na mondom egy próba tekerést rögtönzök. Az első mozdulat utân a fél nappali huzallal lett tele. De annyira meglepődtem, hogy okosan végig is néztem milyen szépen rúgja le magáról a műanyagot hehe
Utána volt kb 5-10 mp szünet, hogy mekkora f… wótam. Azt hittem csak én jártam így…
Én már olvastam a témát, és azt gondoltam… Ó velem úgyse lesz ilyen. Aztán egyszercsak azt se tudtam hol az eleje vége
Akkor még volt egy olyan elképzelésem, hogy majd úgy kell lefejtenem a huzalt.
Hááát…
…nem kellett
De milyen megnyugtató így utólag jóval később belefutni egy ilyen témába.
Ennek benne kellene lenni a kezdők “hogyan ne csináld” rovatában… Hehe