Sziasztok! Longfill vásárlás előtt állok. Kinéztem magamnak a Juicy Mill- Blackgrape izű longfillt. Van valakinek bármilyen tapasztalata vele? Nem próbáltam még tiszta szőlő ízt ezért szivesen meghallgatnám a véleményeteket.
Szia. Konkrétan szőlős folyadékot, ettől a gyártótól még nem szívtam, más ízeket próbáltam, de azok nem győztek meg, úgyhogy, én hanyagalom is ezt a márkát. Sima szőlős folyadékot szívtam például az Aisu gyártótól, ami nekem ízlett is, vagy a Steam Trainnek van egy szőlős-aloe verás folyadékja, ami szintén finom volt nekem. De ilyenkor ugye azt is figyelembe kell venni, hogy mindenkinek más-más dolgok jönnek be. Ami valakinek finom, attól más rosszul van és ugyanez fordítva. Nem egyszer jártam már így, hogy volt valami, amit annyira dicsértek, hogy a vélemények alapján, legszívesebben a tömény aromát egyből a tüdőmbe injektáltam volna, de mikor megvettem, csak a csalódás ért. Szóval, én azt javaslom, mivel nem egy drága folyadékról van szó, hogy próbálj rá, aztán lesz ami lesz.