Juice Sauz Drifter Shortfill intenzitás

Sziasztok!

Más is érezte már úgy rajtam kívül, hogy olyan, mintha köpne a készülék mikor a Juice Sauz Drifter Ice Banana and Strawberry-t, vagy más ilyen intenzitású lötyit szívja? Nem szörcsög a gép, nem pattog, folyást nem látok rajta, viszont annyira brutális ízű a gőz, hogy tényleg azt idézi, mikor köp egyet a gép.

5 kedvelés

Szia.
Elpuffogtattam már pár flaskával de ilyen még nem volt :flushed:
Igaz én mtl rta-kból.

6 kedvelés

Tavaly ősszel vettem Svájcban egy shortfill-t, Don johnson, vagy mr johnson a neve, nem tudom már pontosan, de annyira koncentrált volt az íze, hogy aztán elosztva 4 felé, azt felõntve vg-vel, ugy hogy lett belőle 4 x 30 ml, meg úgy is túl édes volt. Pedig az üvegen a címkén irta, h 50/50…

5 kedvelés

Én most szívom az első tankkal, de annyira brutálnak érzem, hogy elképesztő :open_mouth: Ez is MTL :frowning:

4 kedvelés

Akkor ebben a kérdésben már nem vagyok egyedül. Gondoltam én is rá, hogy fel kellene önteni, mert így tényleg számomra szívhatatlan, meg mindenhol, még a szám körül is érzem ezt az édes ízt … :frowning:

3 kedvelés

Keverde. Itt próbáld ki. Beállítod ahogy neked tetszik és jó. Miből mennyit kell tenni hozzá h jó legyen neked.

4 kedvelés

Köszönöm, rá is nézek! Egy biztos, hogy soha többet shortfill. Az a tuti amikor magamnak keverem be.

4 kedvelés

Az ember mindennap tanul vmit…

4 kedvelés

Az biztos …

4 kedvelés