Helló!
Aki Joyetech Widewick Air készüléket használ(t), annak hány töltést bír a pod? Nekem kb 5-6 levétel után eltörik a pod szipkája. Általában amikor a megtöltött podra teszem vissza. Így mindig egy újról veszem le és azt teszem rá a régire. Másnak is törik vagy csak én csinálom rosszul? Levételnél oldalra döntve veszem le, felrakásnál pedig beakasztom az egyik végét majd a másikat pattintom fel. Vagy a két végét egyszerre kellene pattintani?
A nézett videók alapján egyszerre pattintanám helyre a két oldalt. Bár nem rendelkezem ilyen készülékkel.
Szia, nekem volt korábban, de mindig eltört nálam is pár töltés után. Mindenen gondolkoztam, 3D nyomtatása a kis szipkáknak, celluxszal leragasztották a letört végét, de igazából jól lereszelgettem a tank 2 végét körömreszelővel és már nem is volt probléma onnantól. De amúgy válts készüléket, mert ez pocsék konstrukció így sajnos.
Szerintem akkor keresetek egy másik masinát ami nem széria hibás … Annyi jobbnál jobb … változatos Pod van … Szerintem kár vesződni egy széria hibás cuccal …
Ez a körömreszelős megoldás jónak tűnik eddig. Köszi az ötletet. Sokkal simábban pattan rá. De majd nézek egy kis kézbe illő podot. Ez a Greekvape wenax Q mini tetszik. Erröl esetleg vélemlny vagy tapasztalat valaki?
Szia
GrimmGreen szerint a múlt év legjobb podja ő lett
Hátha ez segít a választásban…
Finom Gőzöket