Semmi különös, amit már megszokhattunk, csak a szokásos találgatások vannak ebben az esetben is.
Egyik ismerősöm (mellesleg négy vagy öt dohányboltot üzemeltet) azt válaszolta a kérdésemre, hogy a booster, illetve a liquid kivezetésre kerül. Helyettük valamilyen előretöltött eszköz kerül forgalomba.
A másik dohányboltos ismerősöm meg azt állította, hogy “legalább nyolc évre elegendő készlet van még boosterből, illetve liquidből is”.
Akkor ezek után már nem tudom mit is gondoljak.
Nálunk a dohányboltos szívesen rendelne, csak a beszállító akivel szerződése van nem foglalkozik vele egyáltalán!! Körmenden is ugyan az a beszállító egyik dohányboltban sincs!!
Érdekes itt Kecskeméten, a városközpontban három dohányboltban is érdeklődtem, mindenhol még meg is mutatták, hogy van készleten booster illetve liquid is.
Tudtommal hozzám legközelebb a megyeszékhelyen Szombathelyen van, de ott sem mindenhol! Tőlem ez kb 35 km, Ausztriai vape bolt 45 km, inkább akkor arra indulok!!
Én még pár évig nem megyek sehova.
Még én sem egy pár évig!! Csak utána jártam közben, bármi történhet!!
Nagyfaluban is elég nagy a szórás … , de a legtöbb helyen sajnos nincs és nem is fognak tartani vagy inkább nem tudják , hogy tarthatnának e és ha igen lenne e rá elég kereslet
Véleményem szerint, most hogy a szlovák és horvát vonalakat lekapcsolták, és akiknek nincs lehetőségük személyesen kiutazni a határon túlra bevásárolni,nekik biztosan lenne rá igényük.
Sajnos a tapasztalat az , hogy a Magyar véperek 60-70 % a még azt sem tudja mi az a nicotin booster .. xar ezt így leírni , de a legtöbben az előre kevert alaplevet ismerik .. izbajnok.. füst bajnok.. egyensúly.. azt hello .. az általad említett shopokban is a legnagyobb kereslet a kész cuccokra volt .. mondjuk azt már egy ideje csak booster + alap lé csomagban árulták ..így ott egy kis extra tudás csepp ragadthatott ..
“Ezzel mit kell csinálni? Én öntögessem össze ? Ez nem így volt eddig.”
És hasonló kérdéseket írtak
És ezekből lesz a legtöbb aki megveszi az eldobhatós… Mert az a legegyszerűbb megoldás neki.
Nekem hasonló választ adott a dohányboltos cimborám.
Sziasztok, új vagyok itt.
Eddig csak a háttérben olvasgattam, de most előbújok az árnyékvilágból.
Nekem még márciusban fogták meg a LH-os rendelésemet. Akkor még naiv és tudatlan voltam, amikor ez történt, simán rendelgettem tőlük havonta rendszeres jelleggel.
Tulajdonképpen ez az eset hozzott engem is a Vaperinára. Azóta küldözgetik a leveleket. A csomagot lefoglalták, nem kaptam meg, bár nem volt előre kifizetve. Összesen 176 ml-nyi cucc volt benne, köztük “jóságokkal” is. Eddig büntetést nem szabtak ki, de nem vagyok benne biztos, hogy a lefoglalással megállt a dolog. Ha netán mégis, akkor kifizetem.
Viszont egyvalamit hamar megtanultam…úgy, ahogy eddig rendeltem, többet nem fogok. Az esetből tanulva és hála a Vaperina közösségének, másképp és főleg okosabban fogom megoldani a dolgaimat.
Viszont nem vagyok hajlandó lemondani az egészségesebb élet utáni vágyamról. Négy éve vape-elek, egyedül, saját erőből szoktam át, mindenféle segítség nélkül, a saját utamat kitaposva. Ezt nem fogom hagyni, hogy elvegyék tőlem, miközben azt látom, hogy hullanak körülöttem az emberek a cigitől.
Szóval ha pénzbüntetéssel jár, igen, kifizetem. Meglátjuk. Addig meg várom a következő, óvatosban leadott rendelésem.
Dobozt tartalma,összerázva minden van benne (ismertek)aromák,jóságok(csak a biztonság kedvéért)coilok.
Minden megérkezett hiba nélkül.
Dpd hozta a 3 csomagot,telefonált,tette ahová kell,a hála borítékomat már üresen visszatette a helyére(mert ilyen vagyok,legalább valaki szeret )
Kamerán mindezt végignézve minden klappolt semmi panic.
Bátorak legyetek !
Nem minősül sem hirdetésnek sem felbujtásnak,csak megosztottam a sajátomat.
KA1 Alien
Kíváncsi vagyok mennyire válik majd be nálad
Szia ! Kitartást vépertárs bármi fejlemény lesz kérlek gyere és ozdmeg velünk . Mert sötétben tapogatózunk ezen a vonalon mind !
KAtartikus
Ka1ien
Nélkületek ilyenem sem lenne
Már mondom hogy klassz
A két “nagyobb” már azt használja
Nem találtam sehol,csak olyan alient ami ka1 és ni 80…az meg nálam kizárt
Ez már döfi,és köszönöm
Mi köszönjük, hogy bátor voltál, berendelted és megosztottad a tapasztalatot!
Másoknak infó:
Aliexpressen csak keresettek rá a “household hardware heterosexual springs” kulcsszóra