Jövedéki adó kérdés

Semmi különös, amit már megszokhattunk, csak a szokásos találgatások vannak ebben az esetben is.
Egyik ismerősöm (mellesleg négy vagy öt dohányboltot üzemeltet) azt válaszolta a kérdésemre, hogy a booster, illetve a liquid kivezetésre kerül. Helyettük valamilyen előretöltött eszköz kerül forgalomba.
A másik dohányboltos ismerősöm meg azt állította, hogy “legalább nyolc évre elegendő készlet van még boosterből, illetve liquidből is”.
Akkor ezek után már nem tudom mit is gondoljak. :thinking:

7 kedvelés

Nálunk a dohányboltos szívesen rendelne, csak a beszállító akivel szerződése van nem foglalkozik vele egyáltalán!! Körmenden is ugyan az a beszállító egyik dohányboltban sincs!!

7 kedvelés

Érdekes itt Kecskeméten, a városközpontban három dohányboltban is érdeklődtem, mindenhol még meg is mutatták, hogy van készleten booster illetve liquid is.

8 kedvelés

Tudtommal hozzám legközelebb a megyeszékhelyen Szombathelyen van, de ott sem mindenhol! Tőlem ez kb 35 km, Ausztriai vape bolt 45 km, inkább akkor arra indulok!!

8 kedvelés

Én még pár évig nem megyek sehova. :sweat_smile:

7 kedvelés

Még én sem egy pár évig!! Csak utána jártam közben, bármi történhet!!

6 kedvelés

Nagyfaluban is elég nagy a szórás … , de a legtöbb helyen sajnos nincs és nem is fognak tartani vagy inkább nem tudják , hogy tarthatnának e és ha igen lenne e rá elég kereslet

8 kedvelés

Véleményem szerint, most hogy a szlovák és horvát vonalakat lekapcsolták, és akiknek nincs lehetőségük személyesen kiutazni a határon túlra bevásárolni,nekik biztosan lenne rá igényük.

7 kedvelés

Sajnos a tapasztalat az , hogy a Magyar véperek 60-70 % a még azt sem tudja mi az a nicotin booster .. xar ezt így leírni , de a legtöbben az előre kevert alaplevet ismerik .. izbajnok.. füst bajnok.. egyensúly.. azt hello .. az általad említett shopokban is a legnagyobb kereslet a kész cuccokra volt .. mondjuk azt már egy ideje csak booster + alap lé csomagban árulták ..így ott egy kis extra tudás csepp ragadthatott ..

10 kedvelés

“Ezzel mit kell csinálni? Én öntögessem össze ? Ez nem így volt eddig.”
És hasonló kérdéseket írtak :grin:

9 kedvelés

És ezekből lesz a legtöbb aki megveszi az eldobhatós… Mert az a legegyszerűbb megoldás neki. :wink:

9 kedvelés

Nekem hasonló választ adott a dohányboltos cimborám.
:shaking_face: :frowning:

8 kedvelés

Sziasztok, új vagyok itt.
Eddig csak a háttérben olvasgattam, de most előbújok az árnyékvilágból.
Nekem még márciusban fogták meg a LH-os rendelésemet. Akkor még naiv és tudatlan voltam, amikor ez történt, simán rendelgettem tőlük havonta rendszeres jelleggel.
Tulajdonképpen ez az eset hozzott engem is a Vaperinára. Azóta küldözgetik a leveleket. A csomagot lefoglalták, nem kaptam meg, bár nem volt előre kifizetve. Összesen 176 ml-nyi cucc volt benne, köztük “jóságokkal” is. Eddig büntetést nem szabtak ki, de nem vagyok benne biztos, hogy a lefoglalással megállt a dolog. Ha netán mégis, akkor kifizetem.
Viszont egyvalamit hamar megtanultam…úgy, ahogy eddig rendeltem, többet nem fogok. Az esetből tanulva és hála a Vaperina közösségének, másképp és főleg okosabban fogom megoldani a dolgaimat.
Viszont nem vagyok hajlandó lemondani az egészségesebb élet utáni vágyamról. Négy éve vape-elek, egyedül, saját erőből szoktam át, mindenféle segítség nélkül, a saját utamat kitaposva. Ezt nem fogom hagyni, hogy elvegyék tőlem, miközben azt látom, hogy hullanak körülöttem az emberek a cigitől.
Szóval ha pénzbüntetéssel jár, igen, kifizetem. Meglátjuk. Addig meg várom a következő, óvatosban leadott rendelésem.

15 kedvelés

Dobozt tartalma,összerázva minden van benne (ismertek)aromák,jóságok(csak a biztonság kedvéért)coilok.
Minden megérkezett hiba nélkül.
Dpd hozta a 3 csomagot,telefonált,tette ahová kell,a hála borítékomat már üresen visszatette a helyére(mert ilyen vagyok,legalább valaki szeret :zany_face:)
Kamerán mindezt végignézve minden klappolt semmi panic.
Bátorak legyetek ! :hugs:
Nem minősül sem hirdetésnek sem felbujtásnak,csak megosztottam a sajátomat. :wink:

14 kedvelés

KA1 Alien :star_struck:

Kíváncsi vagyok mennyire válik majd be nálad :blush:

8 kedvelés

Szia ! Kitartást vépertárs :heart: bármi fejlemény lesz kérlek gyere és ozdmeg velünk . Mert sötétben tapogatózunk ezen a vonalon mind !

9 kedvelés

KAtartikus :heart::joy:

8 kedvelés

Ka1ien :rofl:

8 kedvelés

Nélkületek ilyenem sem lenne :hugs:
Már mondom hogy klassz :blush:
A két “nagyobb” már azt használja :wink::blush:
Nem találtam sehol,csak olyan alient ami ka1 és ni 80…az meg nálam kizárt :joy:
Ez már döfi,és köszönöm :right_facing_fist::left_facing_fist:

7 kedvelés

Mi köszönjük, hogy bátor voltál, berendelted és megosztottad a tapasztalatot! :hugs:

Másoknak infó:

Aliexpressen csak keresettek rá a “household hardware heterosexual springs” kulcsszóra :sweat_smile:

12 kedvelés