Journey 10ml-es aroma tapasztalatok?

Jólvan javitom ezekből nem kell mindennap venni mert kiadós.Igy valós.

1 kedvelés

Az első 6 héten nem volt…utána jöttek a kukorica gyermekei :thinking::pleading_face:

(De a többi longfillemen IS)

Ja, kicsi vaj is vót.

Tudom én miről beszélünk :joy: hamar öregszünk,kíváncsiak vagyunk :grin:

Nekem is csak azért lett, mert így jött ki az 1 liter alaplé. Ilyenkor mindíg rendelek valami olyat amit sose mernék. :joy:

2 napja öntöttem fel. De esküszöm érzem.

2 kedvelés

Keserű csoki, konyakmeggy, nikotin, és valami égett. Talán a mikróban maradt a putyi kukorica? Vagy ég a gumicsizma? Az Old Captain meg talán rumos, és nugát, meg jó sötét színű. A French pipe az egész világos, mint a Virginia. Mit kaptam még? Black Sails kicsit fanyar, olyan zöld diós, Cohiba? Kicsit sok nikotinnal kaptam őket, ami az ízek ellen dolgozik, de nagyjából ilyennek éreztem őket. Nálam marad az RY4, és inkább a dohánykivonatosak felé fordulok. Azok legalább valóban dohány ízűek.

2 kedvelés

Azt nem tőlem kaptad én Journeyt nem adtam.

1 kedvelés

A villamosról volt szó. A többit a többiek adták. De mindegy, kitől jött, csak megpróbáltam leírni az ízüket. De a kék villamos az leírhatatlan. Valami konyakos, és csokis, és füstös…

Az én izlelő bimbóim fordítva vannak bekötve mint a tiéd​:rofl:

Nekem karamellás dohányos íze volt :grin:

2 kedvelés

Nekem is, csak minél tovább állt annál jobban érződött a vanília. Finom nagyon. :blush:

5 kedvelés

Nekem hasonlít a gold mz-re csak az vanília nélkül :wink:

2 kedvelés

Még kb 29 nap és megkóstolhatom végre. Talán a villamos amit a legjobban várok.

2 kedvelés

Nekem van még kb.10ml a flaska alján, már sötétbarna. Van vagy 1 éves.
Még vigyázgatom, ünnepi lett :innocent::sweat_smile:

5 kedvelés

Az is a listán van, csak idő… :blush:

3 kedvelés

4-5ml bennemarad a nedűből, ezért nem szeretem a Chubb gorilla flaskákat. A végét egy 10ml-esbe öntöttem bele. Azok jók amik ilyenek:

4 kedvelés

Mondjak még? Vegyél elő kockás spirálfüzetet :joy::joy::joy::joy::joy:

1 kedvelés

Á, amint előveszem a gyerek elkeri rajzolni meg matekozni. :sweat_smile:

Hopp ott egy olyan ami :grin:tudom még íródik :joy:

Hát, még egy picit. Gondom akadt… :joy: Jövő héten már szeretném publikálni. :blush:

Szerk.: van ott mégegy is, de az titok… :no_mouth:

1 kedvelés