Nővéremet rábeszéltem egy podra,vagyis megtetszett neki én meg adtam alá a lovat.
Na meg a lötyi kombó,full dohány íz,meg egy energy. Kiváncsi leszek mit vettem.
Ez a Just Juice felkeltette az érdeklődésem
A tobacco club szériából ez az egy ami szerintem némileg dohány. A citromos rettenetes,a karamellás az inkább karamella mint tobacco. És elég a 20% helyett 10%-ban keverni úgy az egyik nem olyan intenzíven rettenetes,a másik meg nem olyan émelyítő.
Miért? Csak Gyümölcs
Ha most kezdeném nulláról, én is podot vennék szerintem.
Pont egy itteni tag ajánlotta mulkor ezt a lötyit,remélem tényleg olyan jó mint mondják/mondjátok.
Persze,nekünk meg főleg jó. Én se hurcolászhatok nagyobb gépet melóba,tesóm meg pláne nem a kórhàzi cuccba.
Sweet cubano t szívtam mondjuk nem pod-ból… Ő jó szerintem…
A roar of six lions pihentesd minimum 7-10 napot
Még vehetsz
Fellőttük azt is. Egyikbe ilyen,másikba olyan,kis kellemes íze van. Aztán beleszívtam a Pompeiibe… gheci mint egy lórugás! Az az igazi torokszaggató kapadohány…
Cubano bejön? ( én ajánlottam )
Egyébként igen,engem megnyert!
Én is mostanában rendeltem Pompeii-t, meg Sweet Cubano-t. A Pompeii-nek a vége felé járok, szerintem baromi jó - szokni kellett, de nem mondanám kapadohánynak, inkább egy jófajta pipadohányra emlékeztet. Részemről újrarendelős lesz valószínűleg (nemrég szoktam át cigiről, ez a leves pont jó ehhez szerintem - igaz, pipáztam is régen…)
A Sweet Cubano-t még nem bontottam meg, de Just Juice Nutty Caramel-ből csináltam néhány keverést. Mindegyik keverésnek teljesen más íze lett. Szerintem nagyon jó az alap szivar íze, a csonthéjas jelleg is jól átjön, gazdagítja az ízeket. A legjobb keverés szerintem egy 70PG (!) arányú keverés lett niksóval, ~11-es nikotin-erősséggel. Ebben a keverésben a szivaros íz a markáns, enyhe csonthéjas / karamellás kísérettel; szerintem ezt az aromát csak így érdemes bekeverni (70VG-vel olyan semmilyen lett, 50/50-el túl selymes - muszáj neki a magas PG arány, hogy olyan “szivarosan” kaparjon).
Én pipadohányt sose szivtam szóval ahhoz nem tudom hasonlítani. Én elfiq krémdohánnyal meg elfbullal szoktam át a cigiről,valszeg ez is közrejátszik abban hogy hirtelen túl erősnek éreztem.
Ti melyik pompeiről beszéltek? A liquidhall pompeiéről? Ha igen én azt 50/50 5%-ba keverem. Podban nagyon kellemes íze van és nem utolsó sorban min. 2 hónap 1 pori olyannyira nem kokszol. Próbáld ki,hígíts magadnak 10 ml. 5%-ost.
Én a sima nicsaltról beszélek,aromám nincs.
Az LH pompeinek nem sok köze van a dohányhoz, inkább valami kávés desszert cucc, legalább is én sosem éreztem rajta dohányt.
Én desszertdohányokon sose érzem a dohányt
Max valami izét, ami emlékeztet valamire, aminek köze van a dohányhoz, de ezt is csak elvétve.
Nálam a grampa olyan, amin érezni a dohányt, persze simán lehet, hogy te pont nem érzed.
A pompeit szerintem teljesen leúralja a kávé.
Hozzáteszem, hogy a natur dohányokat meg nem is szeretem, szóval nem is baj, ha nem nagyon érezni a dohányt…
A grampa tejbegríz ízű
Reménytelen vagy…