Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy az első drót jó lesz e Brunhilde és Ares rtahoz?
A második drót pedig dl ugye? Még ezeket annyira nem vágom de szeretnék saját tekereseket csinálni És még nem rendeltem csak készre tekert coilokat
Szia
Nem biztos hogy hallgatnod kell rám,de ha most szeretnél tekerni a sima szálhuzalt ajánlanám elsőreolcsóbb,és bármelyikbe jó
Ss 316 L 28ga
Ni80 28ga
9-10 méter / tekercs van miből úgymond "bénázni"mert lesz pár (tapasztalat)
Vaporismrol be tudnád nekem linkelni legyszi ha rá érsz rá keresni mert magamtól sosem találom meg ezeket a ga dolgokat
Ilyen összeggel be sem próbálkoznék
Meg eskudtem neki ez az utolsó
https://www.vaporism.cz/odporove-draty/vap-extreme-ss316l-nerezovy-odporovy-drat-9m/
0.4 akár Dl 26ga
0.3 mtl 28 ga
Köszönöm
azért ennyit elsöre nem vernék bele…ebbú baj lesz more
Ebben van 2 mod és 1 rta mert most amit eddig össze vásároltam kevés lesz úgy látom mert már egyre sűrűbben ki veszi a kezemből és ezt szívja ő is nem az analóg cigit
Ja, hát így tök egyszerű, hisz ő az oka az egésznek. Te igazából nem akartad, de miatta elkerülhetetlen volt
Jah …az asszony tehet rólaígy akkor már értem
én úgy szoktam venni hogy veszek az asszonynak is valamit ami pl pori vagy tank mikor mi akkor nem zavar el mert neki is kell ugye hisz ő is szívja
Hogy ezek az angolok! Miért használják a lábat és a hüvelyket, mert sokáig háborúban álltak a franciákkal, akik feltalálták a métert? Mihozzánk meg a németek hozták az osztrák sógorokon keresztül a méter rendszert? Vajon mekkora hobbitlábuk lehet az angoloknak? Na de azért megnéztem én is, hogy milyen nikróm claptonom van, amivel könnyű dolgozni? 5,2 ohm/láb. 3 láb/ohm körüli drótból már nem úszom meg 10 menet alatt az 1 ohmot. @Donat Valahová jól látható helyre kitehetnétek ugyan azokat a számoló eszközöket. Igaz, néha valakik belinkelik némelyik témába, de én már egy órája hiába keresem, sem a Blogban nem találom, a kereső mezőbe is hiába írom, hogy: számoló, kiszámoló, tekerde, stb…Hogyan hívják? Sehol nem találom azt a tekerés kiszámító eszközt, ahová beírod a huzalt, a vastagságot, az ohmot, az átmérőt, és kiírja, kiszámolja, hány menet? Vagy fordítva, amelyik adat hiányzik, azt kiszámolja.
Na tessék. Emlegetnem kellett, akkor bekékül, és kattintható a “tekerde” . Ha a keresőbe írom, az miért nem hozza be? @JokerBj Ajánlom, hogy tanulmányozd, és használd ezt az eszközt. Már ismert huzal esetén nincs szükség rá, mert azt tekerem, amit szoktam. De új huzal, illetve váltás esetén ki lehet számoltatni az eredményt, hogy mi is lenne, ha azt vásárolnék?
Ha a Tekerde -re rákattintasz már meg is lesz
Kattints a 9kis kockára a neved mellett és utána VapeDIY meg lesz az
Hát…szerencse ? Hogy már nincs…ha tudná mennyit költökelásott volna engem már rég
Köszönöm. Annyit nem tudok angolul, hogy a betűszavakat is értsem. De mintha a Youtubeon a csináld magad dolgokat hívnák így. Nem lehetne inkább magyarul írni az ilyeneket? Vagy csak én kötözködöm már megint?
Én sem tudok de az már régóta ott van használom is rendesen