Jelenlegi szabályozás

Ok!

Számoljunk 20al :slight_smile:

Mivel én 12 %ost szívok akkor 100ml kész liquidhez kellene 6db * 1300 = 7800 Ft
(most pg/Vgét nem számolunk)
Ugyan ez most nálam 1115 Ft (Ebben már benne a PG/VG) és ezen az új niccel még faragok is nem keveset.

Amit “spóroltam” azt én visszaforgatom ,veszek aromát vagy RTAt, RBAt, vagy bármit ami vape.

Tehát én elhiszem hogy olcsóbb mint a cigi, viszont a közel 7 szeres különbségnél, számomra nincs min gondolkodni. A számok makacs dolgok :slight_smile:

Tisztelettel

10 kedvelés

Így van, magukért beszelnek. :slight_smile:
Még a normál liquidhall (azért hozom ennyiszer fel mert legtöbbször onnan rendeltem, nem egy olcsó áruház, de egyben van minden, nem is a legnagyobb kínálat de ami nekem kellett volt, és mégis olcsóbban mint a dohányboltos megoldás) és a hozzá hasonló webshopoktól is jóval olcsóbb, úgyhogy a motiváció már megvan hogy utánajárjak bővebben :grin: de azt már tényleg más topicban, van rá rengeteg. Mindenesetre ezt is meghagynám, hátha másnak is hasznos lesz. Nekem az volt, és köszi szépen mindenkinek :slight_smile:
Szép estét!

5 kedvelés

Csak 18-as…

2 kedvelés

Mindegy is :slight_smile:
Akkor nem 6 hanem 7 (6,66666),
de így is látszik hogy árban nem ugyan az a “liga” :slight_smile:

Tisztelettel

1 kedvelés

Ha jól számolok, az új nickel 450 ft körül van. Bár így reggel még nemhogy matekból nem vagyok a toppon, észnél sem nagyon. :joy::joy::joy:

2 kedvelés

Szerintem jól számolsz mert a 3mg-os 70/30as alap nekem is max 450ft / 100ml…ez 6-7 napi adag. Szóval tradelek11 matekját követve (+pg/vg 300ft) kb 18x drágább a nemzetis alap :rofl:
A heti 7doboz cigi (14k) pedig 30x drágább az alapom áránál.
Na, esetemben erre a HETI 14k bevételkiesésre fáj a döntéshozók foga :point_up:

1 kedvelés

Hali! Emlegetitek itt, hogy “új nic”. Miről maradtam le, mit vegyészkedtek ki az okosok? Vagy ez a mesteres 100mg/ml?
Amúgy sehonnan nem volt még problémám csomagmegállítás miatt. Bár azt hozzátenném, hogy a liquidhall szerintem a legdrágább shop a környéken. Mind a TLC, mind az aromaparadise, mind a liquid-aroma olcsóbb. Bár utóbbi két helyen nincs nic, de arra meg ott az aromamester :smiley:

1 kedvelés

Semmi új nincs…csak a rögös, lassú, rizikósabb utat (beszerzést) választva így jön ki a matek.

2 kedvelés

Valami új hely, ahol 1 lityi százas cucc 36k…

nekem a 9 -es lötyihez a nic 396,-

Van egy másik beszerzési forrás, próbálok időt szakítani rá és dokumentálva délután kiteszem :slight_smile:

Tisztelettel

7 kedvelés

Tessék Parancsolni :slight_smile:

https://vaperina.cc/t/ki-mit-rendelt-ki-mit-kevert/4828/8473

Tisztelettel

4 kedvelés

Én csak kintről rendelek (ecigi.net, liquidhall, gandalf&&juicy wapers), eddig soha semmi problémám nem volt, mindent megkaptam. Sőt egy ismerősöm barátjának rokonától hallottam, még a kinemond nevű eldobható is gond nélkül megjön :wink::slightly_smiling_face: