Mivel én 12 %ost szívok akkor 100ml kész liquidhez kellene 6db * 1300 = 7800 Ft
(most pg/Vgét nem számolunk)
Ugyan ez most nálam 1115 Ft (Ebben már benne a PG/VG) és ezen az új niccel még faragok is nem keveset.
Amit “spóroltam” azt én visszaforgatom ,veszek aromát vagy RTAt, RBAt, vagy bármit ami vape.
Tehát én elhiszem hogy olcsóbb mint a cigi, viszont a közel 7 szeres különbségnél, számomra nincs min gondolkodni. A számok makacs dolgok
Így van, magukért beszelnek.
Még a normál liquidhall (azért hozom ennyiszer fel mert legtöbbször onnan rendeltem, nem egy olcsó áruház, de egyben van minden, nem is a legnagyobb kínálat de ami nekem kellett volt, és mégis olcsóbban mint a dohányboltos megoldás) és a hozzá hasonló webshopoktól is jóval olcsóbb, úgyhogy a motiváció már megvan hogy utánajárjak bővebben de azt már tényleg más topicban, van rá rengeteg. Mindenesetre ezt is meghagynám, hátha másnak is hasznos lesz. Nekem az volt, és köszi szépen mindenkinek
Szép estét!
Szerintem jól számolsz mert a 3mg-os 70/30as alap nekem is max 450ft / 100ml…ez 6-7 napi adag. Szóval tradelek11 matekját követve (+pg/vg 300ft) kb 18x drágább a nemzetis alap
A heti 7doboz cigi (14k) pedig 30x drágább az alapom áránál.
Na, esetemben erre a HETI 14k bevételkiesésre fáj a döntéshozók foga
Hali! Emlegetitek itt, hogy “új nic”. Miről maradtam le, mit vegyészkedtek ki az okosok? Vagy ez a mesteres 100mg/ml?
Amúgy sehonnan nem volt még problémám csomagmegállítás miatt. Bár azt hozzátenném, hogy a liquidhall szerintem a legdrágább shop a környéken. Mind a TLC, mind az aromaparadise, mind a liquid-aroma olcsóbb. Bár utóbbi két helyen nincs nic, de arra meg ott az aromamester
Én csak kintről rendelek (ecigi.net, liquidhall, gandalf&&juicy wapers), eddig soha semmi problémám nem volt, mindent megkaptam. Sőt egy ismerősöm barátjának rokonától hallottam, még a kinemond nevű eldobható is gond nélkül megjön