Istick Pico

Never forget… volt pár alkalom, mikor eláztattam… :smiley:

6 kedvelés

Egy ilyen van nekünk is. Egyébként valaki tudja, hogy a festéket hogyan lehet róla levarázsolni a homokfúváson kívül :see_no_evil: :laughing:?

5 kedvelés

grinding dream school GIF by Rochester Institute of Technology

4 kedvelés

podban azért jóval finomabbak lesznek az izek, gondolom niksót raktál bele, az azért nem egy RTA-ba való cucc, ott máskép is csap, sima lötyivel jóval halványabb izek lesznek épitősbe mint podba, feltéve ha gyümi, desszert vonalon mozogsz.

1 kedvelés

facts: ugyanazzal a liquiddel kipróbáltam egy podot, rtat, podban iszonyat finom édes karamellás, rtaban pedig egy iztelen semmi konkrétan, és igen szépen megvolt épitve… sőt pluszba, voltam régebben egy kollegánál akinek 10 épitőse volt, kiváncsiságból megkostoltam mindet, 8rta egyiknek se volt semmi erőteljes ize, 2 poris tankja volt abba voltak izek…

2 kedvelés

Ami most van rajta az porlasztós, amivel kaptam(nem tudni hány slukk van benne) , azt írtam hogy nincs olyan édes de közben mégis több, előjöttek olyan ízek amiket eddig nem éreztem. Bár a crescendo red rush egyenesen gelj benne, nagyon édes. Nem niksó. A drifter bar mango ice meg itt úgy hűsít hogy alig bírom, lehűti az egész szervezetem. Az étvágya meg nagyobb! Több liquid megy el mint podban.

1 kedvelés

Úgy emlékszem, azt írtad, hogy napi 1-2 milliliter a fogyasztásod. Lehet, hogy tévedek, és más írta, de lényegtelen is. Arra akarok kilyukadni, hogy többen is írták: ez felmehet napi 10 milliliterre is egy jó RTA-ból. :grin:

5 kedvelés

Igen igen

4 kedvelés

Szervusz János ! Szervusztok !

A bersi lehet nem épp kezdőbarát, elég nehezen építik meg a haladó felhasználók is , szóval lehet Lászlónak egy bolondbiztos RTA vagy RDTA kellene elsőre, a mod meg tényleg egy legenda …

6 kedvelés

Kéz csókolom Réka !

Egy próbát lehet megérne…

6 kedvelés

Azért használnám is utána és hát ugye ez nem garancia ezzel az én kezemben :see_no_evil: :rofl:

7 kedvelés

Az igazság az, még mindig működik pedig szerintem lassan ezer éves :see_no_evil:, viszont mivel használva is volt rendesen, cserébe jó kopott és olyan nyúlós már rajta a festék, szóval gondoltam átfesteném, de ahhoz le kéne szedni ezt a szép fekete réteget.

7 kedvelés

Szerintem fellazítja a festéket a gél, lehet nem elsőre, de megoldható vele. Az én picom meg ss. szóval nem kell kenegetnem…

7 kedvelés

Az miben lessz más? Honnan tudom beszerezni? az 1.0 át már lecseréltem rajta 1.03 ra. Így már látom legalább a puff számot, igaz hogy csak az összeset, jó lenne ha minden bekapcsolásnál az a szám nulla lenne és onnan számolná a slukkjaim :smiley:

5 kedvelés

Közben találtam itt a letöltések szekcióban, mindjárt kapcsolom is a gépet hogy megsasoljam… Mobilra hiába töltöm le :rofl:

Többet kéne keresgélnem és olvasnom mielőtt kérdezek… :face_with_peeking_eye:

6 kedvelés

Na jó… 3 helyről letöltöttem de .bin kiterjesztés egyikben sincs

5 kedvelés

Siker! :wink:

11 kedvelés

Szia Atis :slightly_smiling_face:
Azért,ne becsüljük le László képességeit,amennyiben Ő vette meg a kis Bersit.
Szerintem egy kezdő-profi,láthatod,a pico mod szoftveres frissítését is pikk-pakk megoldotta. :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Nem én vettem meg… A frissítésshez meg nem kellenek nagy képességek csak megtalálni volt nehéz a szükséges file-okat

7 kedvelés

Ne vegye már el rögtön a kedvét az RTA-któl egy bersi :grin:

6 kedvelés