Irgum-burgum

Ne Foxposttal, mert megeszik a Rókák :wink::joy:

8 kedvelés

Épp van egy egész jó ismerősöm :grin:
Mondom neki:Te ! Nem késő még valamit rendelnem karira,mert gyerekek meg hasonló:smiling_face:
Már késő,nem veszünk fel megrendelést,de neked megoldom :smiling_face:
Biztosan a tekintélyem miatt,vagy mert kedvesen tudok rendelni :joy::joy::joy:

9 kedvelés

Kérdés, hogy vezeti- e az áramot? Mert az oké, hogy a coilnak adunk rövidzárat, hogy izzon a tekerésünk, de ha a folyadék is vezető hát…???
Pl. Kevesen tudják, hogy a benzin vezeti a gázolaj nem.

4 kedvelés

Családi támogatás reklámfilm ???

4 kedvelés

Ha vezetné is, pár 100 kOhm vagy afeletti tartományban lenne bőven.

(Meg kell sózni erősen, vagy higany+PG, akkor lehet tekerés se kell… :roll_eyes:)

4 kedvelés

Azért egy kazán nem vízforraló nem?

3 kedvelés

Arra is jó, de nagyon csekély az így kapott víz mennyisége. Tehát nem egy fürdőkád-barát​:roll_eyes:

4 kedvelés

Egy coil master szárazon kimutat mondjuk 1,2ohm-ot ez egy 5ml-es tankba liquiddel övezve sem lesz más…

3 kedvelés

Nem hát :slightly_smiling_face: a higany meg állítólag fémes ízű :grin::roll_eyes:

3 kedvelés

Azt hittem ezüst íze van ..:sweat_smile:

3 kedvelés

Délelőtt jött az email, Olasz frontról! :disappointed_relieved:
STOP NIKOTIN TERMÉKEK ONLINE!
A nikotin termékek 2024.12.27-ig vásárolhatók online.

9 kedvelés

Nem irgumburgum, basszus inkább :sad_but_relieved_face:

7 kedvelés

Megint jön a kérdés,hogy honnan fogjuk beszerezni a nikotint.:thinking:

4 kedvelés

Innen:

Vagy innen:

Egyenlőre mèg lehet.

8 kedvelés

Most még 7,90, de januártól lehet drágább lesz ez is

5 kedvelés

Azt már be kellet volna szerezni…legalább 5évre valót…aztán majd lesz közben valahogy.

6 kedvelés

Elgondolkodtam most ezen a gondolatodon de én nem tartom valószínűnek, hogy januártól emelnének. Mikor a németeknél berobbant a 0.20 euró/ml jövedéki adó a franciák akkor se emeltek árat. Tartani fogják magukat addig amíg a hazai törvényhozás nem vezeti be az adóterhet ( remélhetőleg nem is fogják :grin:).

2025.01.01-től szerintem óriási forgalmat fognak generálni a franciák az EU-ban. Ami persze jó a felhasználóknak mert kedvezményesen vásárolhatnak de mellette gond a többi országnak a kiesett jövedéki adó miatt. Talán ez hoz majd nekünk vapereknek egy negatív következményt ami miatt az EU-n belül megszűnik a nikotin tartalmú készítmények online értékesítése és szállítása. Ééésss akkor jönnek a kínaiak :grinning_face_with_smiling_eyes: Franciák nagy része már onnan rendel :shushing_face: Nekünk meg marad a tudjuk kitől kell itthon beszerezni vonal :grinning_face_with_smiling_eyes:

Továbbá igaza van @Zsolt68 -nak abban, hogy ebből érdemes igazán beraktározni. Aroma és PG/VG-t sokkal könnyebb beszerezni.

8 kedvelés

Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.