Irgum-burgum

Nem tudom, befér-e ebbe a hűtőbe…mert kb. helye se lenne :joy: lehet hogy 3 doboz meg 2 zacskó aroma és liquid pár napig az erkélyen fog lakni. :thinking:vagy a madártej :roll_eyes:vagy én :scream:

8 kedvelés

Csináld úgy mint én!! Bejelentettem, hogy újból malacot fogunk tartani!! Tehát hűtőt kell venni!!

8 kedvelés

Asszem,.kell a többi emeletes házas lakótársam írásos engedélye is a malachoz az erkélyen :roll_eyes::thinking:

6 kedvelés

Amilyen ínséges idők jönnek, nem praktikus bármit kiönteni (kivéve romlottat persze). :thinking:

6 kedvelés

Én is elhatároztam, nézem 3-4 évig, ahogy megromlik :roll_eyes::grin:

6 kedvelés

Tudom ,igazad van, de ami nem megy , az nem megy!! Nem szívesen teszem!! :pensive:

3 kedvelés

Konyakmeggy az van, a hűtőmben is figyel egy, bár e-cigis szemmel még nem néztem rá. :slight_smile:

5 kedvelés

Nekem is jön még pár dolog, a Masterék 70%-os kiárusításának végül nem tudtam ellenállni. :blush:

5 kedvelés

Én már az 50-nek se, pedig az milyen vacak engedmény :roll_eyes::joy:aztán meg se állt a tapizás frísippingig…nemsoká élő Blendfeel kísérlet leszek.

5 kedvelés

Még év közben vettem egy plusz hűtőt. :wink:
Csak az enyém, mert a párom nem szeret bele pakolni, mondván, mindennek aroma-szaga van. :sweat_smile:

6 kedvelés

Fagyisdobozokban vannak, meg zacsiban úgy nem annyira “hangos” :grin:

4 kedvelés

A legszarabb ,hogy hideg sem lesz ,hogy a töltött káposzta az erkélyen is el legyen … Van itt baj :joy:

7 kedvelés

Ajánld fel itt, hátha kell valakinek. :thinking:

5 kedvelés

Szabályba ütközik a kész leves…

3 kedvelés

Műanyag dobozokban vannak, mégis… Szerintem jó illatú a hűtő. :slight_smile:

5 kedvelés

Legyen már plusz 5 fok pár napig. Na majd kiderül, a meteorológia komoly tudomány :grin:

4 kedvelés

Akkor kidobom a felesleges babgulyást

4 kedvelés

Meg kell enni hamar. :yum:

5 kedvelés

Akkor nem Pyramid meg Mtájp folyik a polcokon :grin::wink: az már antibakteriális bevonat…

3 kedvelés

Ja, tényleg, bocs. :hugs:

4 kedvelés