Pitagorasz bácsi már rég nem érdekel
Ami igen azért beleásom magam mindenbe is akár igen ki kellett párszor nagyítanom pár képet
Hölgyek, Urak ez jobb mint ha Hadházit hallgatnám!
Nem kell tesztelni, ha feldagad a szája és rosszul van 1 percen belül, nos akkor allergia.
Felkészűltebb vagy mint egy allergológus!
Hát, anyám tesztelte már magát párszor az évek során, de eddig még a kálcium ívás megoldotta neki.
Akkor nem olyan vészes a helyzet, ha folyadékbevitellel megoldható! Nekem egy hatalmas dózis kell a hátsómba, hogy rendbe jöjjek!
Azt hiszem már akkor is a ablakoztam
Az 6 méter Párkány a “pod”-on
Úgy fordultam mint a csuklós Ikarus
Hát igen, szervó egyébként is úri huncutság volt, az a gyengéknek való, igaz a forduló kör 50 méter volt vele.
Ma voltam a Vape42-ben a levesekért és Sárközi Péter jól “leszúrt”, hogy Pod-ot, Lost Vape ursa pro pod-ot vettem kezdésnek. Szerinte egy idő után folyni fog alul és kezdő készletnek az
aspire zelos nano -t ajánlotta
Ja seprűnyél “önindítóval”
meg könnyen megnyúló bowdenes kézifék
Meg telente aksi cipelés töltésre és egyszer ráejteni az ujjbegyemre … Minden másra ott a MasterCard
Az lehet hogy folyni fog, de mennyi idő múlva.
Akkor 1100 Ft egy tartalék tank
Az ízét meg most már nem kell bemutatni.
Én meg pont porlasztós tankot nem ajánlanék kezdőnek,
(számomra már bocsánat olyan mint a mű pin@)
akkor már miért nem RTA?
Most mit szolnál hozzá amikor anyukád hívogat hogy eltekeredik a levegő
vagy véletlenül elállítod valamit rajta.Ez pont RTA és a POD legrosszabb tulajdonságait örökölte.
Ne saját, hanem egy idősebb kezdő fejével gondolkodj
Ez így nagy és bonyolult.
És nem a márkával, hanem a koncepcióval van bajom.
(nemsokára rendelek nautilus porlasztót, de nem tankba)
De az enyém is csak egy vélemény, mint ahogy az övé is.
(Ezt most miden féle, támadó jelleg nélkűl írtam )
Tisztelettel
Én is így gondolom, ez formára is jobban “hasonlít” egy Iqos-ra
Csak megörültem, hogy rendelek neki egy Aspire-t és ezt megtarthatom magamnak
1000 forint egy fej, ha 1-2 hónapot bír már win, a lényeg, hogy analóg helyett sok drága rtara menjen el a zsé.
Maximálisan egyetértek @anon75939458 - el. Persze az említett aspire-t n próbáltam, de nekem az elején volt gtx one, aztán zenith II. Mindkettő szívás volt. Porik talán fele volt használható, folyt mindkettő nagyjából mindenhol. Elég gyorsan váltottam rta-ra.
Most a podot használtam egész nap (persze biztosítékként velem volt egy rta is) és tökéletesen kielégítette minden dohányzással kapcsolatos igenyemet. 2 nap alatt ötször töltöttem liquddel.
Nagyon nem bántam meg!
“Én meg pont porlasztós tankot nem ajánlanék kezdőnek,
(számomra már bocsánat olyan mint a mű pin@”
Most ezen röhögök
Na jó akkor kultúráltabban is leírom
Tank de mégsem RTA, jó is valamire de azért mégsem az igazi
Tisztelettel
Már jókor, a fele férfi vaperbanda a “játszósfiókban” kotorászik, hogy összehasonlítsa
@Peva71 még dicsérgessed semmi szükségem rá, mégis vételi szándékot kezdek érezni.
A th elég jó?