Iqos-ról "gőzre"

Pitagorasz bácsi már rég nem érdekel :rofl:
Ami igen azért beleásom magam mindenbe is akár :joy:igen ki kellett párszor nagyítanom pár képet :crazy_face:

Hölgyek, Urak ez jobb mint ha Hadházit hallgatnám! :grin:

Nem kell tesztelni, ha feldagad a szája és rosszul van 1 percen belül, nos akkor allergia. :grin:

Felkészűltebb vagy mint egy allergológus!

Hát, anyám tesztelte már magát párszor az évek során, de eddig még a kálcium ívás megoldotta neki. :sweat_smile:

Akkor nem olyan vészes a helyzet, ha folyadékbevitellel megoldható! Nekem egy hatalmas dózis kell a hátsómba, hogy rendbe jöjjek! :grinning:

Azt hiszem már akkor is a ablakoztam :rofl:
Az 6 méter Párkány a “pod”-on​:rofl:
Úgy fordultam mint a csuklós Ikarus :rofl:

3 kedvelés

Hát igen, szervó egyébként is úri huncutság volt, az a gyengéknek való, igaz a forduló kör 50 méter volt vele. :rofl:

2 kedvelés

Ma voltam a Vape42-ben a levesekért és Sárközi Péter jól “leszúrt”, hogy Pod-ot, Lost Vape ursa pro pod-ot vettem kezdésnek. Szerinte egy idő után folyni fog alul és kezdő készletnek az

aspire zelos nano -t ajánlotta

2 kedvelés

Ja seprűnyél “önindítóval” :sweat_smile:

meg könnyen megnyúló bowdenes kézifék :rofl:

Meg telente aksi cipelés töltésre és egyszer ráejteni az ujjbegyemre … Minden másra ott a MasterCard :sweat_smile: :sweat_smile:

Na főzök egyet anyunak, jobb lesz, mint a töltött kápija :slight_smile: :laughing:

5 kedvelés

Az lehet hogy folyni fog, de mennyi idő múlva.
Akkor 1100 Ft egy tartalék tank :slight_smile:
Az ízét meg most már nem kell bemutatni.

Én meg pont porlasztós tankot nem ajánlanék kezdőnek,
(számomra már bocsánat olyan mint a mű pin@)
akkor már miért nem RTA?
Most mit szolnál hozzá amikor anyukád hívogat hogy eltekeredik a levegő
vagy véletlenül elállítod valamit rajta.Ez pont RTA és a POD legrosszabb tulajdonságait örökölte.
Ne saját, hanem egy idősebb kezdő fejével gondolkodj :slight_smile:
Ez így nagy és bonyolult.
És nem a márkával, hanem a koncepcióval van bajom.
(nemsokára rendelek nautilus porlasztót, de nem tankba)

De az enyém is csak egy vélemény, mint ahogy az övé is.
(Ezt most miden féle, támadó jelleg nélkűl írtam :slight_smile: )

Tisztelettel

2 kedvelés

Én is így gondolom, ez formára is jobban “hasonlít” egy Iqos-ra

Csak megörültem, hogy rendelek neki egy Aspire-t és ezt megtarthatom magamnak :sweat_smile:

1000 forint egy fej, ha 1-2 hónapot bír már win, a lényeg, hogy analóg helyett sok drága rtara menjen el a zsé. :rofl:

Maximálisan egyetértek @anon75939458 - el. Persze az említett aspire-t n próbáltam, de nekem az elején volt gtx one, aztán zenith II. Mindkettő szívás volt. Porik talán fele volt használható, folyt mindkettő nagyjából mindenhol. Elég gyorsan váltottam rta-ra.
Most a podot használtam egész nap (persze biztosítékként velem volt egy rta is) és tökéletesen kielégítette minden dohányzással kapcsolatos igenyemet. 2 nap alatt ötször töltöttem liquddel.
Nagyon nem bántam meg!

3 kedvelés

“Én meg pont porlasztós tankot nem ajánlanék kezdőnek,
(számomra már bocsánat olyan mint a mű pin@” :rofl::joy::rofl:
Most ezen röhögök

2 kedvelés

Na jó akkor kultúráltabban is leírom :slight_smile:
Tank de mégsem RTA, jó is valamire de azért mégsem az igazi :slight_smile:

Tisztelettel

Már jókor, a fele férfi vaperbanda a “játszósfiókban” kotorászik, hogy összehasonlítsa :rofl:

@Peva71 még dicsérgessed :grin: semmi szükségem rá, mégis vételi szándékot kezdek érezni.:grin:

A th elég jó? :roll_eyes: