Diy 4 dobd a kosaradba,az kekszes beütésű,nekem ízlett.
Nem vagyok semmi jó (olcsó), elrontója, a biztonság kedvéért mindenből legalább kettőt rendeltem, hátha bejön, ry4, gold ducat, usa mix meg symphony.
Jaja, persze, már leadtam a rendelést.
Késtem pár percet bocsi
Pedig direkt vártam 10 percet, neked ez sem volt elég
Jó, azért van még itthon ez meg az…
A TPA duble pont nem kavartam , a sima is keményen kokszolt, az eredeti kínai recept ízben verhetetlen, de amit művelt az nem hétköznapi, egy tank és kuka a tekerés a koksz miatt, ezért volt a váltás m-type-ra, de az is koksz bajnoknak bizonyult…
Én jelenleg 4 dohányost vettem ami szerintem teljesen rendben van! RY4, Cherry Cigar, Simphony, Gold Ducat. Az Ry4 kivételével egyiket sem ismertem, de nem csalódtam benne!
Kevertem 15 szazalékba is, mégse ízlett sajnos… pedig az már RY8-nak számított
Szia! talán már bele is futottál a posztomba, de én most rendeltem először tőlük aromákat és panaszom nem lehet rájuk. Ezen felűl jó az alaplevük és a nikotin is amit évek óta csak tőlük veszek
Szervusz @Gin !
Nekem a cherry cigar a likőrt adja de nagyon , még más dohányos aromához keverve sem tudom elszívni. pedig csak 0.2 % ban adagoltam…
A Gold Ducat egy kicsit kokszolni fog, de ízre teljesen rendben van. Hozzáteszem én szinte minden aromát 15% keverek. Ha régi motoros vagy, az RY4-től nosztalgikus érzéseid lesznek :), a Symphony az egy édeskés dió, testes dohánnyal.
Szióka! Ez is izlés kérdése! Én specko szinte mindent 15%-ban keverek, mert aszeretem az intenzív ízeket. Nekem az íze kicsit hajadzik az All Carlo Cherry Woodra
Waw! Létezik még TPA? Na az jó cuc volt! Valamikor a kezdetek kezdetén használtam hisz akkoriban ezt nevezték primőr árunak. Később lett egy kis hanyatlása és jöttek az ujabbnál újabb gyártok így lassan feledésbe merűlt nálam.