Intenzív ízeket keresek - Mit gondoltok a vapemaster.eu -ról megéri rendelni?

Diy 4 dobd a kosaradba,az kekszes beütésű,nekem ízlett.

6 kedvelés

Nem vagyok semmi jó (olcsó), elrontója, a biztonság kedvéért mindenből legalább kettőt rendeltem, hátha bejön, ry4, gold ducat, usa mix meg symphony.

5 kedvelés

Jaja, persze, már leadtam a rendelést. :rofl:

6 kedvelés

Késtem pár percet bocsi​:joy:

6 kedvelés

Pedig direkt vártam 10 percet, neked ez sem volt elég :joy:

Jó, azért van még itthon ez meg az…

6 kedvelés

A TPA duble pont nem kavartam , a sima is keményen kokszolt, az eredeti kínai recept ízben verhetetlen, de amit művelt az nem hétköznapi, egy tank és kuka a tekerés a koksz miatt, ezért volt a váltás m-type-ra, de az is koksz bajnoknak bizonyult… :grin:

5 kedvelés

Én jelenleg 4 dohányost vettem ami szerintem teljesen rendben van! RY4, Cherry Cigar, Simphony, Gold Ducat. Az Ry4 kivételével egyiket sem ismertem, de nem csalódtam benne!

4 kedvelés

Kevertem 15 szazalékba is, mégse ízlett sajnos… pedig az már RY8-nak számított :roll_eyes::grin:

5 kedvelés

Szia! talán már bele is futottál a posztomba, de én most rendeltem először tőlük aromákat és panaszom nem lehet rájuk. Ezen felűl jó az alaplevük és a nikotin is amit évek óta csak tőlük veszek

5 kedvelés

Szervusz @Gin !

Nekem a cherry cigar a likőrt adja de nagyon , még más dohányos aromához keverve sem tudom elszívni. pedig csak 0.2 % ban adagoltam…

5 kedvelés

A Gold Ducat egy kicsit kokszolni fog, de ízre teljesen rendben van. Hozzáteszem én szinte minden aromát 15% keverek. Ha régi motoros vagy, az RY4-től nosztalgikus érzéseid lesznek :), a Symphony az egy édeskés dió, testes dohánnyal.

6 kedvelés

Szióka! :slight_smile: Ez is izlés kérdése! Én specko szinte mindent 15%-ban keverek, mert aszeretem az intenzív ízeket. Nekem az íze kicsit hajadzik az All Carlo Cherry Woodra

6 kedvelés

Waw! Létezik még TPA? Na az jó cuc volt! Valamikor a kezdetek kezdetén használtam hisz akkoriban ezt nevezték primőr árunak. Később lett egy kis hanyatlása és jöttek az ujabbnál újabb gyártok így lassan feledésbe merűlt nálam.

6 kedvelés