Szép napot!
Most szeretnék belekezdeni az ecigi világába és segítséget szeretnék kérni rendelés terén.
Adott 1 általan kinézett Innokin Kroma 217 Z Force kit max 100wattos dl ecigi(4-5 napos keresgélés után nála ragadtam le, esetleg ha van valami ami miatt NE vegyem meg azt szívesen meghallgatom)
Alapvető “igényem” 1 édesebb ízeket viszonylag jól visszaadó nagy gőzt eresztő gép ami középkategóriás minőségű és nem a legbonyolúltabban kezelhető
Eddig csak haverok ecigijeit szívogattam, így tudásom csakis innen/cikkekből videókból van
Elég sok oldalon, változó áron van jelen és az érdekelne, hogy a tapasztaltabbak tudnak e segíteni honnan éri meg megrendelni?
Én az eliq.hu oldalt néztem de olvastam róla rosszat jót vegyesen így bizonytalan vagyok
Pont ezt akartam ajánlani én is ~40EUR-ért megkapod ingyen szállítással … érdemes a többi kelléket is egyben rendelni, pl nic boostert ami szintén szuper áron van ott.
Sajnos Xtar MC2 Plus most nincs készleten (olcsóbb lenne picit), de ez a Golisi is bőven jó…sőt, talán 2A-rel is tölt akkunként és akkor még jobb is. Ugyanakkor van Golisi 1 akkus is 11EUR-ért (ha számít az 5EUR mínusz) és tudja a 2A-t.