Bocs, hogy hozzászólok!! Mindkettőtöket bírlak!! De ezt a hozzászólást én semmiképp nem látom félreérthetőnek!! Csak kizárólag az építési stílusra irányul!! A kayfun lite sem olcsóbb kategória!!
Boldog évfordulót Robi!
Már 3 éve köztünk vagy. 3 év alatt már sikerülnie kellett volna annyira kiismerni egymást mindenkinek, hogy ne kelljen senkinek megsértődnie. Én nem védek senkit, csak arra szeretnék rávilágítani, hogyha már egy nyelvet beszélünk, ami a magyar, akkor használjuk ki a magyar anyanyelv adta bőséges lehetőséget arra, hogy alaposan kifejtsük a gondolatainkat, mert nem látunk egymás fejébe, nem tudhatjuk kinek milyen értelemmel bír egy-egy kifejezés, vagy mondat.
Ha kell, mert nem értjük egymást, akkor inkább kérdezzünk vissza, hogy pontosan mire gondol a másik. Légyszi! Én csak ennyit kérnék!
Én is elnézést kérek nem bántanék senkit.Majd igyekszem akkor hozzá szólni ha van időm kifejteni bőveben is.
A több árnyalatra képes csodálatos Magyar nyelv. Még a vesszök elhelyezése sem mindegy és teljesen átformálja a mondandót.
A Bánk bán jutott eszembe :
A Királynőt megölni , nem kell félnetek jó lesz, ha mindnyájan beleegyeztek , én nem ellenzem…
A Királynőt megölni nem kell , félnetek jó lesz, ha mindnyájan beleegyeztek én nem , ellenzem…
De ha fejtvényt rejtenek, azt nehéz kicsemegézni…
Eredetinek kevés az ára, klónnak sok én nem mertem megrendelni.
Akkor már mindent értek!! A Danit is azért vetted meg másfél szer ,mert eredeti és olcsónak gondoltad!!