Nálam többet mutat, de gondolom nem számít az a 3 euró ha úgyis ilyen olcsó Robinak
Már így is spóroltunk @Robertino_daf nak … Az A 3 juró már apró
Igaz, kitöltöttem én is és Ide szállítva 120€ a vége…mindennel együtt, de lehet Romaniaba szállítva olcsóbb lesz az végösszeg (pl ÁFA miatt).
De majd Robi megírja…ennyiért úgysem hagyja a boltban
Legalább ne piszkálnál te is… annyiért ugysem hagyom ott. Mindamellett h múlt héten 90 ma meg 182 juró ment vape-re. De a cuccok még sehol sincsenek…
Csak úgy mellékesen írnám, h a mai spanyol rendelésem futárja 17 juró volt.
Amúgy meg annyira nem tud érdekelni. Mert ami kell az kell…
Csak mondom az rta-aid nézve nem a te stílusod a Rubik.Persze azt veszel amit akarsz.
Miért is pontossbban?
Nem mtl kazán ? Vagy az ára miatt?
A kayfunal is volt problémád ezzel több lesz.A pénztárcádban én nem turkálok és a feltételezés is sértő.Itt be fejeztem.elég sokszor nem értjük egymást…Béke.
Ok.Rendben.
A Rubik esetében ezzel kezdeném, ha tetszik, akkor vennék original-t.
Nem értjük egymás szavát.Rendben beválalom a gonosz szerepét
@Robertino_daf először is.boldog évfordulót !
Másodszor engedd meg,hogy leirjam a véleményem, még ha talán nem is érdekel
Senki nem.bántott téged, senki nem akart bántani. Ahogy egyszer talán írtad is, Romániai magyar vagy és ezért kicsit talán más a nyelv használatod. Ezért nem biztos,hogy mindig a te hibád, de sokszor te bántasz másokat még ha akaratlanul is. Amiket te bántásnak érzel, azok csak az ezekre adott reakciók.
Szóval csak picit jobban gondolod át szerintem amit írsz. Ennyi!
És szerintem igaza van Jánosnak a rubikkal kapcsolatban. Viszont a diplomat remek választás lehet, vagy ha elfogadsz egy ötletet, a Moka rta is!
Legyen szép napod!
Pontosan…amit Robi írt (vagy az ára miatt?) azt totál jogosan lehet úgy érteni az előzményből mint amire János reagált. Ugyanakkor Robi szerintem a bolti árra értette ezt. Szóval ebből fakadt a félreértés. Át kell gondolni, hogy mire mit felel az ember mert nem mindenki találgat, hogy vajon mi egyébre is gondolhatott a másik, hanem a leírtra reagál. Szóval János pont ezt tette…levont egy logikus következtetést Robi szószerinti válaszából.
Pontosan ez történt
Ezért írtam amit írtam,hogy át kell gondolni mit ír az ember. Én például ha rejtvényt szeretnék fejteni, arra nem a vaperina olvasgatását fogom választani
Az volt a gond, hogy nem fejtette ki bővebben… csak célozgatott. Igy sok féle képpen lehet értelmezni. Vagy most is tévednék?
Fejtek rejtvényt napi szinten. Persze, magyarul. Kimaradás nélkül. Nekem itt nincs tv, sem laptop. Csak a telefon és keresztrejtvények.
Az árra még véletlen sem célzott. Annyit írt, nem a te stílusod. Ebből te az árra gondoltál, de semmi köze az árhoz. Az pont fel sem merült senkiben,hogy megtudod fizetni vagy sem.
Szerintem ez egy meddő társalgás. Itt le kéne zárni, nem rugózni rajta.
Szerintem törölhetik az egész témát is.
Köszönöm szépen kedves @Peva71 , és @Janos_Groszeibl kérek elnézést, rosszul értelmeztem a dolgokat.