Sziasztok! Már egy ideje rda-t használok, de szeretnék váltani, Rta-ra. Kinek mi a legjobb? A top 1? Legfőképpen az ízre mennék. Én Arbiter 2-ben gondolkoztam, viszont sehol se találok.
Válaszokat előre is köszönöm, mindenkinek további szép estét.
Van egyáltalán ilyen hogy “top 1”, szerintem nincs
Úgy értettem hogy más más embernek mi a top 1, persze egyértelmű hogy nem mindenkinek ugyanaz a top 1, viszont adna legalább egy kis kiindulási alapot számomra.
Szia ! nekem Esg skyline r.
Szia!! Chariot 23 nekem!
Szia Robi!
Igazad van, Mindenkinek más ízlése, elképzelése, tapasztalata van.
Majd a Többiek kijavítanak, de én úgy látom, nagy világmegváltás nem történt az idei évben, a gyártók 2024-ben leginkább a Boro és a POD rendszert fejlesztgetik, eröltetik.
Az elöző évek rta terméséből is van mit választani, kinek mi jön be és mennyit szán rá… de szerintem egy dl FL Dvarw-od mindenképp legyen, még ha klón is!
Feltettem a kérdést Gilbertnek, íme a válasz.:
https://vaperina.cc/t/legjobb-rta-modellek-2024-ben-a-vaper-eknek/44004
Szia Robi!
A No1 mindenkinek más, és ha olvasod a hasonló bejegyzéseket, el fogod veszteni a fonalat. Valami oka volt hogy arra az Rta-ra tetted a voksod, valaki javasolta, videót néztél róla stb. Az a lényeg, ki kell próbálni sajnos, nekem most a dohányos vonalon a Esg Skyline R mtl jön be, bár klón , de finom ízeket ad, ha meg valamelyik bevált és megengedheted akkor vegyél eredetit és megtapasztalod a klón és eredeti közt a különbséget. Így lassan felépül, kialakul a te ízlésed is, csak ne add fel, az a legfontosabb. És végül célba fogsz érni.
Endi
Hiába mondanám, hogy MTL vonalon nekem Expromizer v4, mert már jó ideje nem lehet kapni…
És tényleg szubjektív kicsit. Ami nekem fontos, az másnak másodlagos.
Én azt mondom vegyél AIO-t …vagy Skyline R klónt, ha mindenképp RTA kell
egy kedvenc az nincs, de By-Ka V9-től felfelé, megjelenési sorrendbe mind!
Azok se rosszak, de itt SE fogom elárulni, melyik a kedvenc bájkám
Szia @_robii
Nekem sem csak 1 kedvenc van, de ízben szerintem (számomra) a leg kiemelkedőbbek a Bishop, Expromizer V5, DotMTL és a Chariot. Persze attól is függ milyen ízeket szívnál, mert majdnem írtam a Kayfun V4 és V5-öt, de azok csak testesebb ízekre jók, vagy dohányosra. Amiket felsoroltam az elején, azokba bármit tehetsz jó lesz.
Szia! Az irányt nem írtad. Így csak következtetni tudok az írásodból, hogy DL vonalon mozogsz. Nálam a Dvarw DL/FL etalon ill. Arcana tud jó ízeket produkálni RDL/DL pinekkel.
Nekem a Kayfun Lite plus. Na most döntsd el… Léteznek kazánok, amik a dohányost és van ami a gyümiseket tudják szenzációsan…
Nem fogod tudni kikerülni a ranglétrát, mert kérdésed nem mást mint, hogy a vékony vagy a Latin kubai idomokkal fogod magad jobban érezni. Lehet venni kommersz és High End kazánokat, melyek hosszú távon jobb befektetésnek bizonyulhatnak.
Szervusz -robii ! Szervusztok !
Én használtam jó néhány RTA at, meg RDTA-t, és azt kell mondjam, ha az íz a fontos, akkor maradj az RDA-nál. Annyi macera van az RTA-kal, hogy én inkább az egyszerű RDA-kat preferálom. Egy squonk alá, ha kokszos, vatta ki , leéget a koksz , vatta be azt megy minden tovább. Ha száraz locsolom , ha sok a lekvid akkor kiöntöm. Peace !
További szép napot mindenkinek !