Nem is kell, mert így utólag levezethető. De azért ez nem volt egy egyenes út
Hát szóval, sóval megvagyok elégedve ezekkel az arányokkal, frissibe is szivható, picit csípős de jó lesz. Ma nagyon keveset gyújtottam rá, most már csak az agyamat kell átprogramoznom Jah és kevertem plusszba egy mennyei csokis trüffelt is
(ha kell a recept szóljatok)
Köszi @Deepfreeze!
Szólok ha nincs benne dohány…
A programozás meg…fura, de nekem annyi volt, hogy akkor nincs több cigi, és nem is kívánom. Tényleg agyban dől el
Ja és ha már recept…írtál valami körtést, de ha negirnád mi az, nem keresgélek
Kedves @Peva71, sajnos van benne, de az nagyon finom, szerintem az egyik legjobb dohány alap a Pyramid (lágy, édeskés, ropogós) Érdemes kiprobalni, elég nőies a karaktere, ha nevezhetem így
A körtés a franciáknál van wonderful tart a neve és pome vagy mi franciául a körte
Köszönöm, de a dohányt egyelőre kihagyom. Mostanában próbáltam, és csak tankmosás volt a vége
Köszi, azt megnézem!
Hát vannak rosszak az biztos, én is eléggé valogatok sajnos ki kell tapasztalni neked melyik jön be
Szívesen! Jó még a citromos is, de nekem az nagyon édes volt.
A Mz goldot próbáltam, meg kaptam kóstolót a Marshallból, hát nem…
Franciáktól rendeltem két citromosat is, de még nem kevertem be őket. Egyelőre favorit a lemon tart
Aha, hát ha az ízlik ez is fog, az a körte eszmeletlen jó
Mindenképpen megnézem. És én is ajánlok…nekem ami még bejött az element pink lemonade. Mondjuk azt longfillként vettem, de szerintem nagyon jó!
Köszi, sajnos szeretném a gyümölcsöset, de mindegyik kimarja a szám, szerintem a citromsav. Egyedül a saját keveresű Pina Colada megy, meg ezek a tortasak
Ja tényleg, bocsi!
Semmi baj, nem lehet megjegyezni ennyi ízlést
Igen ez az, csak arra figyelj, hogy árulnak bekevertet is. És 10% keverés nem elég, 15-öt javasolnak, max 20.
Nemrég kezdtem a kevergetést, és nekem mindegyik kicsit túlaromázva jön be úgyhogy maxra keverem
Gondolom ez majd változik, ahogy leszokok a long és short fillekről
Ah akkor jó nem biztos, hogy változik, de lehet hogy az izleloked kifinomultabb lesz