Egy ideje m ár foglalkoztatott a kérdés.
A kiindulási pont az volt, hogy a freebase nekem vagy felszántja a torkomat, vagy ha kevesebbet teszek bele, nem is érzem.
Áldás volt a nic só, végre könnyen csúszik, viszont jóval több kell belőle, hogy érezzem is.
Utána olvasgatva pár éve még az az álláspont tartotta magát, hogy ne keverjük, mert más-más tankba, tekeréshez, felhasználáshoz való. Az nem derült ki sehonnan, hogy ezen kívül bármi baj lenne vele, szóval engem ez nem győzött meg semmiről.
Mígnem oda jutottunk, hogy előbb hybrid nic liquidek jelentek meg, ma pedig már itt a hybrid nic shot is rendelkezésre áll.
Rendeltem is egyszer egy kékszőlős csodát, de olyan ótvar íze volt, hogy sokat nem tudtam meg a hybridségről.
Mindenesetre a saját kezembe vettem a dolgot és kevertem egy hybridet én. Mivel sehonnan nem derült ki, hogy a gyári hybridekben mi az arány, én 2 adag sóhoz öntöttem 1 freeebase-t.
Épp az imént történt a főpróba.
50-50, extraktumos dohány aromával. Jelentem ilyen közel még sosem jártam az analóg feelinghez.
Ki fogom próbál a hybrid shotot is, de ha nem nyújtja ezt, akkor maradok a saját keverésnél.
Tud valaki bármi okot, hogy ez rossz ötlet lenne?
Ha valakit érdekel a pontos config:
aroma: Belendfeel Habanos Grand Reserve
alap: 50-50
nic: 6mg (2 só - 1 freebase)
tank: Brunhilde MTL
tekerés: a tankhoz adott gyári tekerés 1ohm a hozzá adott vattával
Szerintem nincs semmi ok ami ellene szólna .Ha ez neked így bevált ,akkor hajrá .Mivel nekem fontos a th,a nic tartalmat pedig csak mostanában kezdtem csökkenteni ,ezért eddig meg nem mertem belevágni .Nálam pont az állított meg ezelőtt a kísérletekben ,hogy magas nic-kel 15-18 vapeltem.Ilyen szintnél a salt-nak is van th-ja,most hogy megyek le 10-14-re érdemes lesz belevágnom a kísérletezgetésbe.Tehát te 2:1-ben kevertél saltot -nic-kel és jó a th?
Szerintem, vagyis nekem jó a th, de lehet még bepróbálkozok egy fele-felével is.
De ha 15-18-as freebase-zel nyomot akkor neked kevés lesz
Vagyis most olvasom, hogy a 15-18 az salt? Mindenestre nálam is az volt a cél, hogy ne kelljen agyon nikotinozni, bár én a Te adagodtól messze voltam.
Ha beleszólhatok, a felszívódásukat se felejtsétek el. Az egyik gyorsabban hat mint a másik. Én ezért nem feltétlen tudom ezt most támogatni, aggódom…
Egyébként már kérdezték tőlem is, hogy mi van ha össze van keverve. Én arra csak annyit tudtam mondani amit imént leirtam. Lehet, hogy mire mindkettőnek a hatása odaér ahova kell addígra nikmérgezést kapsz. Ne így legyen, csak bennem van a félsz.
Cuki vagy, hogy aggódsz
Csak annyi történik, hogy a só egy részét freebase-zel váltom ki a th érdekében. Tulajdonképpen ezzel szabok gátat annak, hogy növelejm a nic adagot
Ígérem, jól fogok viselkedni