Hogyan készítsünk liquidet házilag

Sajnos nem tudom mit miért tesznek. :confused: Fuvaros ismerősömet nem engedték ki németbe megpakolt platóssal (egy nőt költöztetett ki), mert 5cm-el magasabb lett a bútorok miatt, mint a megengedett. Hiába mondta, hogy nem akar 4x menni németbe, azért van állítva minden…

Ki használ itt nagyon kevés vg, vagy akár 100 százalék pg alaplevet közületek? Az édeskés felhang miatt nagyon elgondolkodtam.
A 100 százalék pg levesek így élettanilag, egészségügyi szempontból károsabbak?
Sokkal kevesebb a gőz 100 pg-nél?
Sokkal hígabb a full pg?
Illik 10-20 százalékban vg-t tartalmaznia?

Most ízbajnokot használok, azaz 70pg/30vg.
Ehhez képest kérdezném ezeket :+1:

Úgy tűnik, nincs abszolút pg allergiám.

A PG olyan mint a víz…a vg mint a méz sűrűségre

1 kedvelés

Azt vágom. Csak írtam, hogy milyen szempontokból érdekel még :+1: sokrétű válasz kellene. Durván pg (80/20, 90/10) vagy esetleg 100 százalék pg alapú levesek elemzése, a fentebbi szempontokból :slightly_smiling_face:
( Biztos van aki nem, vagy csak minimálisan használ vg-t)

Vagy nincs :grin: próbaltam olyan videot keresni, amin látszik, mekkora a “gőze” a 100 százalék vg levesnek…
Csak várnék még gyakorlati tapasztalatot, ellenvetést.
Sajna tiszta pg-m nincs itthon :neutral_face:

Volt egy tesztem, a K Flavour aromákról. Aszongya 25ml aromára ment rá az 50/50-es alap. Tehát 75PG/25VG lett a végeredmény. Erőltették, hogy így rosz lesz, meg geil lesz (most már illene tudni, hogy a geil [ejtsd: gájl] az a “nagyon jó, menő” szavaknak a német megfelelője), meg a full VG… Hogy ők csak azzal öntik fel és uuuuh milyen finom. A lényeg, hogy a PG többlet jót tett az ízeknek! Kihozott minden jót a liquidből, teljesen felfedték magukat az ízek. (Kivéve a pekándió, azt nem éreztem ki. :pensive:) Így elgondolkodtam, hogy hasonló lehet full PG-vel is a tényállás. Amit tapasztaltam az nem a folyás volt. :slightly_smiling_face: Nem volt olyan tömör, harapható a gőz, mint egyensúllyal. Viszont a léellátás kiváló volt míg tartottak a liquidek. A konklúzióm az, hogy tényleg geil lett. :sweat_smile:

4 kedvelés

Szia. Köszönöm a hasznos infót.:slightly_smiling_face:Màr csak azt nem értem hogy a 0.18 az mit jelent a szàmitàsnàl? Köszi.

Szia @Ricsiafesto :slightly_smiling_face:

Mire gondolsz pontosan?

1 kedvelés

Megoldottam…:joy:

Sziasztok.
Rájöttem, hogy az oldal olyan nekem, mint Nagymamának /Isten nyugosztalja / a biblia.
Ezzel kelek,ezzel fekszem.:joy::joy:

Ismételten egy jó kis írás
Egyet nem olvastam,vagy átsiklottam felette.Hogy az aromák 100%pg tartalmúak,vagy változó?Mondjuk az aroma mester aromái érdekelnek.Legközelebb onnan rendelnék.Kipróbálom az aromájukat,illetve a nikotinjukat is.De ahhoz kell gumikesztyűt is húzni kell​:thinking:

1 kedvelés

99.9765 százalékban így van, több okból.

2 kedvelés

Köszönöm.Ismételtem tanultam valamit :+1:

1 kedvelés