Jól van az… Minél több a “j” annál lejjjebb kell tenni…
Nekem is van MD-m.3-as maggal építem,mert kevesebbel nem csak,hogy fröcsög,de mély folydogál is.Hosszabb drip-tippel használom,nem a gyárival.Úgy jó.Nem lesz tele a szám lötyivel.
Szerintem ez kb a minimum, hátha…
Olyan ízed lesz hogy csak na !
Ez kb fél mm lehet, én is ennyire hagyom, nem tetszik, ha van TH. Ha ez volt az egyik cél, akkor megvagy. A vattázás pedig úgy, ahogy András írta. Illetve már a behúzás előtt elkezdheted pödörni. Majd úgy húzd. Hogy közben is pödröd.
Na, akkor talán ez az aranyközépút? :
Akkor ebből még nyugodtan próbáljam meg a 3-ast? Max szedek le belőle?
Szerintem a magasság is szubjektív, de igen, jó lesz. És a 3ast, ha akkora magon vagy.
Szerintem még picit szedhetsz le. De csak a végéből, nagyon ne nyúlj bele.
Ha felülről ránézel, és nincs hézag a vatta és a vájat között, akkor lesz az igazi. Illetve persze akkor, ha szépen bele tudod tenni, nem kell erőszakot alkalmazni. Szerintem (így kép alapján) szépen összehoztad. Gratulálok! Lássuk, milyen élményt nyújt…
Köszönöm. Be sem merem lötyizni…
Ha most is fröcsögni fog és erős lesz, én nem tudom már mit csinálok!
Közelebb vitted a levegőzőhöz, ezzel lágyabb lesz az íz. Kitölti a vájatot a vatta, így nem fog köpködni. Én hiszek benned.
Na szóval!
Fröcsögni nem fröcsög (még)!
A lötyi még mindig finomabb a gtx tankban (ott sokkal selymesebb).
Talán már nem kapar annyira, de még mindig elég erősnek érzem!
Legközelebb próbálkozzak 3-as maggal?
Vagy esetleg tényleg kevesebb nikotin?
Utóbbitól tartok, nem szeretnék megint az analóg után sóvárogni!
Akkor azt az adagot biza csökkenteni kell
Akkor nekem azért nincs elég íz mert túl leengedem a tekerést az afc-re?
Akkor adok időt neki, és igyekszem csak ezt szívni! Én is 20-as nicsóval kezdtem… De azt gondoltam ennél már nem fogok lejjebb menni, de lehethogy mégis!
A pattogás kezdődik már megint
0,88 ohm