Hellvape Dead Rabbit Mtl RTA V2 üveg

Sziasztok eltört a dead rabbit mtl rta v2üvegem és azt szeretném megtudni hogy a hellvape dead rabbit mtl rta 1 üveg kompatibilis e a dead rabbit mtl rta v2 készülékkel.

3 kedvelés

ez sok idő mire megjön és itt valaki árul v1 üveget! ez amit irtál 5 ml es is kompatibilis vele? mer a dobozban csak 4 ml és 2 ml üveg volt!

3 kedvelés

Nekem nincs VPN-em ezért ezt az oldalt nem látom, de google szerint itt van (4ml-es) és hamar megkapod ha igaz
www.liquid-aroma.hu

6 kedvelés

Csak a 4ml-es palástról tudom biztosan, hogy kompatibilis, jó az MTL v2-höz is.

Amennyiben @Helomi78 hirdetésére gondoltál, erre a palástra

akkor igen, az jó lesz hozzá.
A 2ml-esről nem tudok nyilatkozni, kb 80% hogy elvileg az is jó de nem tudom 100%-ra.
És majd elkérek egy kis jutalékot Pétertől az üzlete fellendítése miatt… :grin: (csak viccelek)

Azért tudom biztosan, mert én is feltúrtam a netet a kompatibilitás miatt, sehol sem találtam érdemleges infot, de a v1 és v2 méretben nagyon hasonlóak, emiatt gondoltam, hogy gyártói szempontból sem túl logikus, sem profitábilis ha külön üvegmérettel dolgozna. Így rendeltem egyet Sourcemore-ról, kemény 600huf-ért, és amikor megérkezett, összeszereltem azzal az rta-t, tökéletes volt, u.az a pyrex palást.

U.i.: a Dead Rabbit V2 teljesen más rta mint a Dead Rabbit MTL 2, a sokféle Rabbit verziók már elszaporodtak mint a nyulak… :rofl:

5 kedvelés

Egyébként itt is van

5 kedvelés

scared courage the cowardly dog GIF by Boomerang Official
:grin::wink:

Én sem tudom pontosan, hogy az mtl rta pyrex jó-e az mtl 2 rta-hoz. Várom a választ a Hellvape-től.

A sourcemore.com ügyfélszolgálat szerint compatibilis.

A healthcabin.net ügyfélszolgálat szerint nem compatibilis.

5 kedvelés

Akkor 1-1 :face_with_peeking_eye::joy:

5 kedvelés

Most akkor csak én nem értem miért fontos, hogy melyik másik tank palástja passzol-e a v2-höz? :thinking:

5 kedvelés

Mármint a 2ml-esre gondolsz?
Mert írtam a hsz-emben hogy a 4ml-es tuti kompatibilis. Rendeltem, kipróbáltam. A két kezemmel, fizikailag.

5 kedvelés

A topik szempontjából ezért, szerintem. Az OP belföldi, gyorsan átvehető palástot keres

Általánosságban pedig azért lenne jó ilyen kompatibilitási táblázat, info vagy hasonló itt a Vaperinán (mint most ebben a topikban az mtl v1-v2 palást), mert nem mindig elérhető a gyári eredeti és jó tudni hogy van alternatíva rá. Szerintem.

5 kedvelés

Készíttetni kell fémből egyet és az örök mint a nyomor. Van itt :vaperina:n aki megoldja…már ha tényleg a 4ml-es egyenesfalú kell

7 kedvelés

Ez így van, csak a fém palást nem mindig jó, pl. nem látom mennyi liquid van még benne. Szoktam ugyan TC-zni, de nem mindig, sőt, inkább ritkábban, és egy dry hit watt üzemmódban nem hiányzik. És inkább szeretem TC esetén is látni a lötyi szintet, vizuális típus vagyok :slightly_smiling_face:
De most nyilván csak saját véleményemről van szó, másnak lehet tökéletesen bevált a fémpalást is.

7 kedvelés

Ha elég ideje vépelsz már látatlanban tudni fogod mikor kell tölteni

6 kedvelés

Jut eszembe, aki itt van :vaperina:n, talán ultemmel (PEI) is foglalkozik (ha nem tévedek), abból is lehet ellenálló, jó palástot készíteni

5 kedvelés

csak az furasárga :rofl: …na, az meg engem zavarna :grin:

6 kedvelés

Van többféle rta-n ultem palástom, engem nem zavar a színe. Ha megfelelően van polírozva, akkor pedig szinte áttetsző is. Hát mások vagyunk.

6 kedvelés

Még jó ,hogy … Nem mindenki egyforma .. .. :joy: nekem is bejön az ultem színe …

6 kedvelés

Mármint ha már tizenéve? :slightly_smiling_face:
Nem ma kezdtem, de igaz (folyamatosan) nem is vapelek 4-5 éve, ez a második “korszakom”.
Hát nem tudom. Futottam már dry hitbe úgy is, hogy még tökéletes volt a slukk, következő picit talán “szárazabb” de semmi zavaró vagy feltűnő, aztán a 3. köv. hirtelen úgy odakapta a vattát hogy azt az ízt, szagot nem felejtem el :joy: Épp másra figyeltem, így akár fémpalást is lehetett volna rajta, de épp ezért írtam, nekem jó ha látom a lötyi szintjét, azóta figyelgetem is

6 kedvelés

nem is annyira az évek száma számít szerintem, hanem pl az, hogy hányszor futott az ember dry hit-re. Egy idő után felfigyelsz az előjelekre ami pár slukkal előtte már érezhető. De dry hit sem kell okvetlenül ahhoz, hogy kitapasztald …ha eleinte nagyon figyelsz a változásokra.

6 kedvelés

Ebben igazad van, vannak előjelek, csak ezt eddig azért volt könnyű azonosítanom mert épp az utolsó cseppeket akartam kisajtolni a tankból, vattából :joy: és néztem közben a paláston keresztül is hogy még hány nanoliter van még :slightly_smiling_face:
Viszont az az egyedi eset nem tudom mi volt, hirtelen jött és durva volt. És ezeket a jeleket nem biztos észre venném fém palásttal, főleg ha közben mást is csinálok. Pyrexen/ultemen keresztül meg gyorsan tudom csekkolni mennyi van még

És jól szétoffoltuk ezt a topikot (is) :rofl:

5 kedvelés