Sziasztok eltört a dead rabbit mtl rta v2üvegem és azt szeretném megtudni hogy a hellvape dead rabbit mtl rta 1 üveg kompatibilis e a dead rabbit mtl rta v2 készülékkel.
ez sok idő mire megjön és itt valaki árul v1 üveget! ez amit irtál 5 ml es is kompatibilis vele? mer a dobozban csak 4 ml és 2 ml üveg volt!
Nekem nincs VPN-em ezért ezt az oldalt nem látom, de google szerint itt van (4ml-es) és hamar megkapod ha igaz
www.liquid-aroma.hu
Csak a 4ml-es palástról tudom biztosan, hogy kompatibilis, jó az MTL v2-höz is.
Amennyiben @Helomi78 hirdetésére gondoltál, erre a palástra
akkor igen, az jó lesz hozzá.
A 2ml-esről nem tudok nyilatkozni, kb 80% hogy elvileg az is jó de nem tudom 100%-ra.
És majd elkérek egy kis jutalékot Pétertől az üzlete fellendítése miatt… (csak viccelek)
Azért tudom biztosan, mert én is feltúrtam a netet a kompatibilitás miatt, sehol sem találtam érdemleges infot, de a v1 és v2 méretben nagyon hasonlóak, emiatt gondoltam, hogy gyártói szempontból sem túl logikus, sem profitábilis ha külön üvegmérettel dolgozna. Így rendeltem egyet Sourcemore-ról, kemény 600huf-ért, és amikor megérkezett, összeszereltem azzal az rta-t, tökéletes volt, u.az a pyrex palást.
U.i.: a Dead Rabbit V2 teljesen más rta mint a Dead Rabbit MTL 2, a sokféle Rabbit verziók már elszaporodtak mint a nyulak…
Egyébként itt is van
Én sem tudom pontosan, hogy az mtl rta pyrex jó-e az mtl 2 rta-hoz. Várom a választ a Hellvape-től.
A sourcemore.com ügyfélszolgálat szerint compatibilis.
A healthcabin.net ügyfélszolgálat szerint nem compatibilis.
Akkor 1-1
Most akkor csak én nem értem miért fontos, hogy melyik másik tank palástja passzol-e a v2-höz?
Mármint a 2ml-esre gondolsz?
Mert írtam a hsz-emben hogy a 4ml-es tuti kompatibilis. Rendeltem, kipróbáltam. A két kezemmel, fizikailag.
A topik szempontjából ezért, szerintem. Az OP belföldi, gyorsan átvehető palástot keres
Általánosságban pedig azért lenne jó ilyen kompatibilitási táblázat, info vagy hasonló itt a Vaperinán (mint most ebben a topikban az mtl v1-v2 palást), mert nem mindig elérhető a gyári eredeti és jó tudni hogy van alternatíva rá. Szerintem.
Készíttetni kell fémből egyet és az örök mint a nyomor. Van itt n aki megoldja…már ha tényleg a 4ml-es egyenesfalú kell
Ez így van, csak a fém palást nem mindig jó, pl. nem látom mennyi liquid van még benne. Szoktam ugyan TC-zni, de nem mindig, sőt, inkább ritkábban, és egy dry hit watt üzemmódban nem hiányzik. És inkább szeretem TC esetén is látni a lötyi szintet, vizuális típus vagyok
De most nyilván csak saját véleményemről van szó, másnak lehet tökéletesen bevált a fémpalást is.
Ha elég ideje vépelsz már látatlanban tudni fogod mikor kell tölteni
Jut eszembe, aki itt van n, talán ultemmel (PEI) is foglalkozik (ha nem tévedek), abból is lehet ellenálló, jó palástot készíteni
csak az furasárga …na, az meg engem zavarna
Van többféle rta-n ultem palástom, engem nem zavar a színe. Ha megfelelően van polírozva, akkor pedig szinte áttetsző is. Hát mások vagyunk.
Még jó ,hogy … Nem mindenki egyforma .. .. nekem is bejön az ultem színe …
Mármint ha már tizenéve?
Nem ma kezdtem, de igaz (folyamatosan) nem is vapelek 4-5 éve, ez a második “korszakom”.
Hát nem tudom. Futottam már dry hitbe úgy is, hogy még tökéletes volt a slukk, következő picit talán “szárazabb” de semmi zavaró vagy feltűnő, aztán a 3. köv. hirtelen úgy odakapta a vattát hogy azt az ízt, szagot nem felejtem el Épp másra figyeltem, így akár fémpalást is lehetett volna rajta, de épp ezért írtam, nekem jó ha látom a lötyi szintjét, azóta figyelgetem is
nem is annyira az évek száma számít szerintem, hanem pl az, hogy hányszor futott az ember dry hit-re. Egy idő után felfigyelsz az előjelekre ami pár slukkal előtte már érezhető. De dry hit sem kell okvetlenül ahhoz, hogy kitapasztald …ha eleinte nagyon figyelsz a változásokra.
Ebben igazad van, vannak előjelek, csak ezt eddig azért volt könnyű azonosítanom mert épp az utolsó cseppeket akartam kisajtolni a tankból, vattából és néztem közben a paláston keresztül is hogy még hány nanoliter van még
Viszont az az egyedi eset nem tudom mi volt, hirtelen jött és durva volt. És ezeket a jeleket nem biztos észre venném fém palásttal, főleg ha közben mást is csinálok. Pyrexen/ultemen keresztül meg gyorsan tudom csekkolni mennyi van még
És jól szétoffoltuk ezt a topikot (is)