Szerinem @milanel70 a dead rabbit mtl rta-ra és a dead rabbit mtl 2 rta-ra gondol. v1 v2 ide vagy oda. Legalábbis én így értelmezem, mivel engem is megkeresett a téma indítása előtt, és én így vettem ki abból amit írt és amit mondott. De aztán mégsem kell neki az “üvegem”, mert nem kompatibilis!
Elküldheted neki…és ha jó fizeti az árát + a levélként postázást…ha pedig nem jó akkor visszaküldi. Nem nagy rizikó azok után, hogy itt leírták, hogy a 4ml-es biztosan passzol mindkettőbe. De jah, 1000%-ra az a biztos amit kimondottan hozzá árulnak.
Vagy fordítva…ő küldi el neked a tankot és az oda-vissza postát rendezi plusz a palást árát ha passzol.
Na, ez szép zárszó lett tőlem…húzok aludni
Ezt én rá bízom, a döntés az ő kezében van!
Ezt ő mondta? Vagy ki és mikor mondta?
Már szerintem elveszítettem a fonalat…
Én is az MTL rta-ról beszéltem. Nálam a Dead Rabbit MTL 2 rta 4ml-es palástja kompatibilis az MTL rta (előző verzió) 4 ml-es palástjával.
Ismétlem, nálam passzol, szóval ha vannak kisebb-nagyobb gyártási eltérések (amit erősen kétlek), akkor lehet hogy csak jót fogtam ki?..
Tényleg próbáltam segíteni, de ezt már nem igazán tudom követni. Sajnálom.
Ezek alapján tényleg az lesz a jó, ha ő utánajár mit szeretne venni, ő tudja. Csak akkor minek indította ezt a topikot…
Igen, @milanel70 írta nekem pm-ben, hogy szerinte nem jó neki az ő rta-jához. Én meg nem tudom biztosra mondani, hogy a két verzió palástja kompatibilis egymással. Ezért kérdeztem meg 2 forgalmazót és a gyártót, hogy biztosan tudhassuk. De hát a 2 forgalmazó kiütötte egymás véleményét, így a gyártó válaszára várok.
@Zsee köszönöm az infókat. Te is és más is megpróbál segíteni vape-társainknak.
Szívesen, próbálok segíteni ha tudok.
Számomra ez elég biztos pont, hogy fizikailag itt van a kezemben, kipróbáltam és nekem jó lesz, mondjon bármit is a gyártó ezek után. Ősrégi trükk, hogy néha csak átnevezik a terméket, tartozékot stb. (vagy új csomagolást kap), hogy a régit dobd ki és vedd az újat.