Hellvape Dead Rabbit Mtl RTA V2 üveg

Szerinem @milanel70 a dead rabbit mtl rta-ra és a dead rabbit mtl 2 rta-ra gondol. v1 v2 ide vagy oda. Legalábbis én így értelmezem, mivel engem is megkeresett a téma indítása előtt, és én így vettem ki abból amit írt és amit mondott. De aztán mégsem kell neki az “üvegem”, mert nem kompatibilis!

4 kedvelés

Elküldheted neki…és ha jó fizeti az árát + a levélként postázást…ha pedig nem jó akkor visszaküldi. Nem nagy rizikó azok után, hogy itt leírták, hogy a 4ml-es biztosan passzol mindkettőbe. De jah, 1000%-ra az a biztos amit kimondottan hozzá árulnak.
Vagy fordítva…ő küldi el neked a tankot és az oda-vissza postát rendezi plusz a palást árát ha passzol.
Na, ez szép zárszó lett tőlem…húzok aludni :grin:

5 kedvelés

Ezt én rá bízom, a döntés az ő kezében van! :wink:

5 kedvelés

Ezt ő mondta? Vagy ki és mikor mondta?
Már szerintem elveszítettem a fonalat… :laughing:

Én is az MTL rta-ról beszéltem. Nálam a Dead Rabbit MTL 2 rta 4ml-es palástja kompatibilis az MTL rta (előző verzió) 4 ml-es palástjával.

Ismétlem, nálam passzol, szóval ha vannak kisebb-nagyobb gyártási eltérések (amit erősen kétlek), akkor lehet hogy csak jót fogtam ki?.. :thinking:

Tényleg próbáltam segíteni, de ezt már nem igazán tudom követni. Sajnálom.
Ezek alapján tényleg az lesz a jó, ha ő utánajár mit szeretne venni, ő tudja. Csak akkor minek indította ezt a topikot…

6 kedvelés

Igen, @milanel70 írta nekem pm-ben, hogy szerinte nem jó neki az ő rta-jához. :wink: Én meg nem tudom biztosra mondani, hogy a két verzió palástja kompatibilis egymással. Ezért kérdeztem meg 2 forgalmazót és a gyártót, hogy biztosan tudhassuk. De hát a 2 forgalmazó kiütötte egymás véleményét, így a gyártó válaszára várok. :rofl:

@Zsee köszönöm az infókat. Te is és más is megpróbál segíteni vape-társainknak. :+1:

5 kedvelés

Szívesen, próbálok segíteni ha tudok. :slightly_smiling_face:

Számomra ez elég biztos pont, hogy fizikailag itt van a kezemben, kipróbáltam és nekem jó lesz, mondjon bármit is a gyártó ezek után. Ősrégi trükk, hogy néha csak átnevezik a terméket, tartozékot stb. (vagy új csomagolást kap), hogy a régit dobd ki és vedd az újat.

6 kedvelés

@Zsee Akkor a Te tapasztalatod alapján azt már tudjuk, hogy a 4ml-es palást az megfelelő az mtl rta és az mtl 2 rta verzióhoz is! :+1: Ezek alapján gondolom, hogy a 2ml-es is passzolni fog! :wink:

Thank U GIF

5 kedvelés