Hellvape Dead Rabbit MTL 2 RTA élménybeszámoló

Ismerős a probléma, nekem is nagyon szorul a két példányom közül az egyik.

Érdemes megpróbálni gumikesztyűben.

Ha így sem megy, akkor az alsó vékonyabb részt körbe kell tekerni textillel és csőfogóval ráfogni. Szétszedéskor mindig leszedem előtte a pyrex palástot, hogy nehogy elpattanjon amíg feszítem.

Nekem a gumikesztyű eddig mindig segített, de még most is szorul, hiába kentem be az O gyűrűt likviddel.

7 kedvelés

Egy másik tankkal is meggyűlt a bajom. Ott javasoltak olyan megoldást is, hogy 20-30 percre fagyasztóba kell rakni és utána megpróbálni.

Az én esetemben ez sajnos nem segített.

7 kedvelés

Nagyon szépen köszönöm a jó tanácsot! :slight_smile: Hasonló modszerrel, textil és satu segítségével, sikerűlt szétszednem! Nagyon jó ízeket visszaadó kazán, de nem hinném hogy ez normális. Ha másért nem is valószínünek tartom, nem ez lessz a kedvenc kazánom!

7 kedvelés

Igen, bosszantó probléma, időnként megszenvedek vele én is.

Mindig tervezem, hogy kicserélem az O gyűrűt, hátha jobb lesz, de eddig lusta voltam hozzá :smiling_face_with_sunglasses:

Ha nem felejtem el, akkor következő építéskor megcsinálom és megírom hogy segített-e vagy sem!

7 kedvelés

Szia!! Ha szorult valamelyik kazánom, bicikli belsőből vágtam 2 csíkot azzal fogtam rá. Ez nekem mindig bevált!!

8 kedvelés

Tehát az ultimét megoldás: vegyen egy, vagy kettő Törpét, azzal nem lesz ilyen gond… :grin:

7 kedvelés

Ez igy ebben a formában teljes mértékben igaz!!

7 kedvelés

Szerintem ez lesz pedig a megoldás kulcsa…

8 kedvelés