Sziasztok. Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek a segítséget és a tanácsot.
Szervusz !
Ne legyen túl szoros a vatta , nem szereti. Ahogyan kokszolódik a tekerés lassan úgy kezd égetni egyre jobban. Még a japán organikus vattával is tökéletesen működik. én a cellu cotton-t használom, teljesen tökéletes.
Sziasztok. Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget és a hasznos tanácsokat. A Ti segítségetekkel, sikerült elsőre megcsinálni. Tökéletes.
Finom Gőzöket
Sziasztok. Előre is elnézést, hogy megint ezzel untatlak Titeket. Tegnap este, nagy unalmamban, elkezdtem nézegetni a tankot és most figyeltem csak meg, hogy az egyik oldalán buborékozik csak. Gondoltam úgyis ráérek, hétszer vattáztam újra. Az eredmény mindig ugyanaz volt. Az elején mindkét oldalon jönnek fel a kis buborékok, de utána már csak az egyik oldalán. Vagy itt vagy ott (mindegyik vattázás után máshol). Ez normális jelenség vagy mindkét oldalán egyformán kellene buborékoznia?
Szia!
Ízre,gőzre rendben van?
Szia János. Igen, ízben nem vettem észre, hogy baj lenne. Viszont, a vatta egyik szára vagy vége, mindig világosabb volt mint a másik. De nem fekete, hanem ilyen barnás, a másik vége pedig fehér.
Sosem néztem a buborékokat max RDA-ban próbáltam ott sem jött össze … Amíg az íz és a gőz rendben van addig sztm Mind1 honnan jön az a buborék
ha nincs rendben az íz akkor dobj be ide pár képet a tekeréssedről és a vattázásrol … Hátha valaki még lát benne valami apróságot amivel javithatnád az élményt
Ha az íze rendben van ,akkor nincs baj!! Ne figyeld!! Ha baj lesz, észre fogod venni!!
Ahogy Tibor írja,a buborèkoknak nincs jelentősège.
A vatta az egyik oldalon,azèrt sötètebb,mert nem egyenletes,a másik világosabb oldalhoz kèpest a mennyisège.
Ez sem olyan nagy problèma,amelyik oldalon világosabb,
ott lehet,mèg egy nagyon kevest,de tènyleg csak nagyon
minimálisat ritkítani belőle.
Száraz slukk?
Azt észreveszi az ember fia!! Nem finom!!
Sziasztok. Köszönöm szépen ismét mindenkinek a segítséget. Úgy látszik indokolatlanul rápörögtem a buborékokra.
Volt már olyan levesem, amin segített
Akkor az is finom lehetett!!
Azt hiszem, nem tartottam meg
Èn általában a olvasgatása során futok rá.
Hú, meg régebben a webshop vélemények
Mer annyira elmélyedsz a sok információban!!
Az egyik a szívóoldal, a másik a kipufogó. Jól van az úgy, ha működik.