Hellvape Dead Rabbit MTL 2 RTA élménybeszámoló

Sziasztok. Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek a segítséget és a tanácsot.

6 kedvelés

Szervusz !

Ne legyen túl szoros a vatta , nem szereti. Ahogyan kokszolódik a tekerés lassan úgy kezd égetni egyre jobban. Még a japán organikus vattával is tökéletesen működik. én a cellu cotton-t használom, teljesen tökéletes.

9 kedvelés

Sziasztok. Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget és a hasznos tanácsokat. A Ti segítségetekkel, sikerült elsőre megcsinálni. Tökéletes.

9 kedvelés

Finom Gőzöket :heart:

7 kedvelés

Sziasztok. Előre is elnézést, hogy megint ezzel untatlak Titeket. Tegnap este, nagy unalmamban, elkezdtem nézegetni a tankot és most figyeltem csak meg, hogy az egyik oldalán buborékozik csak. Gondoltam úgyis ráérek, hétszer vattáztam újra. Az eredmény mindig ugyanaz volt. Az elején mindkét oldalon jönnek fel a kis buborékok, de utána már csak az egyik oldalán. Vagy itt vagy ott (mindegyik vattázás után máshol). Ez normális jelenség vagy mindkét oldalán egyformán kellene buborékoznia?

6 kedvelés

Szia!
Ízre,gőzre rendben van?

6 kedvelés

Szia János. Igen, ízben nem vettem észre, hogy baj lenne. Viszont, a vatta egyik szára vagy vége, mindig világosabb volt mint a másik. De nem fekete, hanem ilyen barnás, a másik vége pedig fehér.

6 kedvelés

Sosem néztem a buborékokat max RDA-ban próbáltam ott sem jött össze :joy:… Amíg az íz és a gőz rendben van addig sztm Mind1 honnan jön az a buborék :heart: ha nincs rendben az íz akkor dobj be ide pár képet a tekeréssedről és a vattázásrol … Hátha valaki még lát benne valami apróságot amivel javithatnád az élményt

7 kedvelés

Ha az íze rendben van ,akkor nincs baj!! Ne figyeld!! :grimacing: Ha baj lesz, észre fogod venni!!

6 kedvelés

Ahogy Tibor írja,a buborèkoknak nincs jelentősège.
A vatta az egyik oldalon,azèrt sötètebb,mert nem egyenletes,a másik világosabb oldalhoz kèpest a mennyisège.
Ez sem olyan nagy problèma,amelyik oldalon világosabb,
ott lehet,mèg egy nagyon kevest,de tènyleg csak nagyon
minimálisat ritkítani belőle.

6 kedvelés

Száraz slukk? :grimacing:

5 kedvelés

Azt észreveszi az ember fia!! :grimacing: Nem finom!! :grin:

5 kedvelés

Sziasztok. Köszönöm szépen ismét mindenkinek a segítséget. Úgy látszik indokolatlanul rápörögtem a buborékokra. :slight_smile:

6 kedvelés

Volt már olyan levesem, amin segített :roll_eyes::grin:

5 kedvelés

Akkor az is finom lehetett!! :grin:

5 kedvelés

Azt hiszem, nem tartottam meg :roll_eyes::grin:

4 kedvelés

Èn általában a :vaperina: olvasgatása során futok rá. :sweat_smile:

6 kedvelés

Hú, meg régebben a webshop vélemények :open_mouth::nauseated_face::star_struck:

6 kedvelés

Mer annyira elmélyedsz a sok információban!! :grin: :joy:

5 kedvelés

Az egyik a szívóoldal, a másik a kipufogó. Jól van az úgy, ha működik. :grinning:

7 kedvelés