Healthcabin rendelés

Már a design is teljesen más, a repertoár is megváltozott, eltűntek a klasszikusok is sajnos​:cry:

3 kedvelés

Szerintem EU-n kívülről rendelni nagyon necces, nagy a valószínűsége,hogy vám és jövedéki teherrel érkezik, ha le nem foglalják a csomagot.

8 kedvelés

Egyes csoportokban látom, hogy az EU-n belüli is necces. Jönnek egyre a posztok, hogy a pakkok a nav-nál kötnek ki. Ez mennyire valós? Ezek ész nélküli berendelések, vagy a pár aromás csomagok át jutnak?

4 kedvelés

Szia ! Volt ilyen és olyan is .. de az esetek 99% ban minden zavartalan

Nézzük a két szóban forgó esetet amiről én tudok .. volt amikor a Fáma futárral küldött Liquid Hall csomagok kerületek a NAV kezébe .. érdekes módon csak akkor és csak annál a futár cégnél és csak az LH csomagok .. nem szeretek elméleteket gyártani ..nem is fogok M. De ugye több mint fura .

A második féle eset halmaz az a spanyol országból UPS-el érkezett csomagok átnézése a NAV álltal . Nekem is volt ilyen csomagom .. felbontották megnézték majd kicsit késve ,de megkaptam . Az én csomagomban nem volt nikotin .. ,de tudok olyanról akinek laza 300 üveg volt benne .. nyilván az offolt is ..

Kb itt tartunk … már amiről én tudok

5 kedvelés

Juicy-tól jött megnéztem,és tényleg a fáma hozta.
Se felbontva se lefoglalva nem volt.
A SZERENCSE GYERMEKE VAGYOK :joy::joy::joy:

5 kedvelés

Azért én a helyében reklamálnék lassan .. ez kimeríti a Diszkrimináció minden formáját.. :sob:

5 kedvelés