Healthcabin rendelés

Már a design is teljesen más, a repertoár is megváltozott, eltűntek a klasszikusok is sajnos​:cry:

4 kedvelés

Szerintem EU-n kívülről rendelni nagyon necces, nagy a valószínűsége,hogy vám és jövedéki teherrel érkezik, ha le nem foglalják a csomagot.

9 kedvelés

Egyes csoportokban látom, hogy az EU-n belüli is necces. Jönnek egyre a posztok, hogy a pakkok a nav-nál kötnek ki. Ez mennyire valós? Ezek ész nélküli berendelések, vagy a pár aromás csomagok át jutnak?

4 kedvelés

Szia ! Volt ilyen és olyan is .. de az esetek 99% ban minden zavartalan

Nézzük a két szóban forgó esetet amiről én tudok .. volt amikor a Fáma futárral küldött Liquid Hall csomagok kerületek a NAV kezébe .. érdekes módon csak akkor és csak annál a futár cégnél és csak az LH csomagok .. nem szeretek elméleteket gyártani ..nem is fogok M. De ugye több mint fura .

A második féle eset halmaz az a spanyol országból UPS-el érkezett csomagok átnézése a NAV álltal . Nekem is volt ilyen csomagom .. felbontották megnézték majd kicsit késve ,de megkaptam . Az én csomagomban nem volt nikotin .. ,de tudok olyanról akinek laza 300 üveg volt benne .. nyilván az offolt is ..

Kb itt tartunk … már amiről én tudok

6 kedvelés

Juicy-tól jött megnéztem,és tényleg a fáma hozta.
Se felbontva se lefoglalva nem volt.
A SZERENCSE GYERMEKE VAGYOK :joy::joy::joy:

7 kedvelés

Azért én a helyében reklamálnék lassan .. ez kimeríti a Diszkrimináció minden formáját.. :sob:

6 kedvelés

Üdv !
Azt tudom, hogy HC postán maradóra teszi a csomagot.
Én vidéken lakom, ahol nincs posta.
Ilyenkor hova teszik a csomagot ? :thinking:
Kihozzák címre, vagy a legközelebbi városi postán teszik le ? :thinking:

3 kedvelés

Szia!! Én bármikor rendeltem tőlük, házhoz hozták!!

7 kedvelés

Pfff én is akarom ,hogy házhoz hozzák… ,de nálunk mindig postán maradó a HC vagy az SM csomag

6 kedvelés

A postás ált. nem hozza ki, mert dobozban érkezik a HC rendelést, el kell érte menni a postára.
:saluting_face: :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Én igaz csak 2× rendeltem tőlük, meg sem próbálták postán maradandóra. Kaptam az emailt hogy hozzák a csomagom és kész!! Lehet azért mert nálunk sincs posta, nem tudom!

7 kedvelés

Biztos vagyok ,hogy a posta hiánya miatt :heart:

Akkor kalandra fel .. hogyan zárassam be a 18 ker fő postáját ? :joy::joy::joy::joy:

8 kedvelés

Tudod múltkor küldtem, hogy én milyen akksit használok.. Szívesen odaadom. :grin:

explode nuclear explosion GIF by Faith Holland

8 kedvelés

Én november végén rendeltem, ha jól emlékszem, SM-ról. Nekem az expressone hozta ki. Már Kínában is tudják, hogy úgyse mentem volna el a csomagért. :smiley:

9 kedvelés

Na vannak itt csókosak … :rofl:

How You Doin Kiss GIF

9 kedvelés