Healthcabin és Sourcemore

A temunak van m.oszági lerakata és az elvileg itthonról jön.

A kína meg jó messzire van :joy:

8 kedvelés

Ez csak egy kis részére igaz a termékeknek, állítólag nem olyan nagy raktár…

6 kedvelés

Sajnos én is ebbe a cipőben járok a HC-val,nekem is 23napja a kiadó raktárban pihennek a csomagok.:pensive_face:

Nekem is ezt a választ küldték,hogy pihentetik a csomagokat,majd valamikor kapok roluk frissitést!:thinking:

Sebaj jövőre valamikor ideér remélem.:slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Á bízunk benne, hogy jövő karácsony csak itt lttesz :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Ámen!:folded_hands:

6 kedvelés

Na a HC-nál már eljutottunk 26 nap után arra,hogy nem a kiadó raktárban van a csomag,hanem szállitásra kész.:pensive_face: Remélem 1 hónapon belül megérkezik.:thinking: Szerintem a HC-től ez volt az első,és utolsö rendelésem!

És nem elég,hogy 2 hónap mire meg kapom a csomagot,még a dodo váltást is érdekesen számolják!:sad_but_relieved_face:

6 kedvelés

Az év legzsúfoltabb időszakában vásároltál…a többi szállító is lassú (kivéve a Temu-t, akiknem saját légiflottájuk lehet)

8 kedvelés

Szia !

Sosem szabad elfogadni amit ők számolnak .. váltson csak a saját bank vagy még jobb ha revolut .

HC továbbra is a legolcsóbb és legjobb kínai elektronikus cigaretta shopja .. , de mint szoktam írni , aki kinábol rendel próbálja meg elfelejteni a rendelést , nem nézegetni , hogy mikor merre és egyszer csak megérkezik … Teljesen felesleges saját magunkat stresszelni , hogy mikor már. . . Majd jön :joy: nálam rendszeres , hogy 10-20 napig semmi infó aztán egyszer csak az országban van a cucc ..

Szuszááá bejgli és kellemes békés ünnepek ..

10 kedvelés

Van akinek még innen a szomszédból is (franciáktól) 2het lesz a szállitás. 1het alatt a francia posta nem tudta átadni a dpd-nek a határon. Temu kinából nekem ma jött meg 9nap alatt.

7 kedvelés

A Temu egy másik állat fáj .. kegyetlen marketing és okos hosszútávú tervek alapján letarolták a piacot , a bevételt okosan visszaforgatva iszonyatos infrastruktúrát építettek ki .. Azt gondolom lassan majd bele kellene vágniuk a bér fuvarozásba , mert lassan nincs cég aki felvenné a versenyt velük , ha szállításról van szó :joy:.

8 kedvelés

Nekem egyszer az aliról 6 nap alatt ideért, basszus nem hittem a szememnek :slightly_smiling_face: hamarabb itt volt mint az Olaszoktól, vagy a Franciáktól, a Csehek tudtak ilyen szállítási időt.

5 kedvelés

7 kedvelés

Sziasztok!
Gondoltam megosztom,hátha van rá érdeklődés.
https://www.sourcemore.com/yihi-sxmini-sl-class-v2-mod.html

@Lawicska egy ilyen mod is jó alternatíva lehet. :slightly_smiling_face:

12 kedvelés

Nagyon jó vétel !!!

8 kedvelés

Sajna nekem is sokat pihent, most már ready to ship. mától folytatják a szállításokat.

7 kedvelés

6 kedvelés

Remelem idoben ideer asszony szulinapjara​:laughing:

7 kedvelés

1 hónap a szállítás minimum, úgy kalkuláltál?
:wink: :saluting_face:

7 kedvelés

Amazon/Aliexpressen nőttem fel és mindent szeretek utolsó pillanatra hagyni, feb.10 :smiley: ha nem akkor 23.-án évfordulóra jó lesz :laughing: és akkor van még egy feb. 14 üresen :melting_face:

7 kedvelés

A posta elvan csúszva :slightly_smiling_face:
HC

SM

6 kedvelés