Hat éve úton – Boldog születésnapot, Vaperina! 🎂

Sziasztok :waving_hand:

Vannak pillanatok, amikor érdemes megállni egy kicsit, és visszanézni az útra, amit eddig megtettünk. A mai nap pont ilyen: a Vaperina a mai napon ünnepli a 6. születésnapját.

Hat év egy közösség életében jelentős idő.

Ezalatt az idő alatt nemcsak egy oldal vagy egy fórum épült fel, hanem egy olyan tudásbázis és baráti kör, amire mindannyian büszkék lehetünk. Sok minden változott az indulás óta, de a célunk ugyanaz maradt: egy hiteles, független, segítőkész és baráti helyet biztosítani minden Vapernek.

Volt már rá példa, hogy a Vaperina tartalmait egyetemi közegben is forrásként használták, a strukturált adataink pedig nemzetközi kutatási adatbázisokban is megjelennek – ami jól mutatja, hogy technikailag is a modern web részei vagyunk.

Ma is ugyanúgy tele vagyunk elérhetetlennek tűnő célokkal, mint az elején! Ez a hat év nem jöhetett volna létre nélkületek. :hugs: Köszönjük a rengeteg aktivitást, a szakmai beszélgetéseket, a segítséget, amit egymásnak nyújtotok, és azt a bizalmat, amivel nap mint nap visszatértek hozzánk.

Vaperina nem egy oldal. Vaperina ti vagytok! :heart: :vaperina:

Ünnepeljük meg együtt ezt a mérföldkövet! Kíváncsiak vagyunk:

• Mi volt az első meghatározó élményetek a Vaperinával kapcsolatban?
  • Mi az, amit a legjobban szerettek itt a Vaperinán?

Együtt haladunk tovább az úton! :vaperina: :rocket:

18 kedvelés

Első meghatározó élményem a jó hangulat, és a segítőkész, intelligens, humoros társaság. Maradjon is így, minden változások ellenére. Gratulálok, @Donat és @Vaperina_Kinga , és @ “mindenki”, változó aktivitású, de folyamatos függést okoztatok :grin:

Még további sok évfordulót kívánok, természetesen, ebben a mederben, és kívánok még esetlegesen pozitív változásokat a magyar Vaper életben, keresekedelemben, közfelfogásban. Én hinnék abban, hogy vissza lehet fordítani a sok tiltást, alapanyag blokkolást, ellehetetlenítést - ha változik más is az országban.

Szóval B6​:ok_hand::wink:

Shooting Happy New Year GIF

12 kedvelés

Két évvel ezelőtt, amikor beléptem a vape világába, mint kezdő nagyon sok kérdésre kerestem a választ, így találtam a Vaperina közösségre. Sok segítséget kaptam, ha elakadtam, itt mindig megtaláltam, megkaptam a választ. Ha tudtam én is segítettem, mint a közösség többi tagja. Köszönöm neketek, és csak így tovább! Hajrá!

11 kedvelés
  • Az első olyan fórumélményem lett, ahol a prioritás maximálisan a segítségnyújtáson van és nem a tapasztalatlanság okán való “mások földbedöngölésén” és ezen értékek mentén egy természetesen elvárt közösségi kultúra és erkölcsi moralitás van elvárva és betartva. A cikkeket és a hozzászólásokat olvasva, nem csak elsajátítottam néhány (szinte minden) vape fortélyt, de személyes ismeretségeket is sikerült találnom, mert sose feledjük el ELFtársak (szóvicc :zany_face:), hogy az ember a legnagyobb kincs! :pinched_fingers: :hugs: :index_pointing_up:

• A fentieket figyelembe véve, természetesen a nagybetűs Társaság számomra a legfontosabb, éppen ezért a :vaperina: olvasgatás már 5 éve hozzátartozik a napi rutinomhoz.

Boldog :vaperina: születésnapot kívánok Mindannyiunknak itt a fórumon és köszönöm, hogy az itt lakók erejükhöz, idejükhöz, tudásukhoz és lehetőségeikhez mérten hozzájárultak és járulnak ehhez az élményhez! :100: :birthday_cake: :hugs:

11 kedvelés