We reached 25,000! 🎉

Sziasztok :waving_hand:

A mai napon átléptük a 25.000 regisztrált felhasználó számát a Vaperina Közösségben! :tada:

Ez egy elképesztő mérföldkő, amire rendkívül büszkék lehetünk – és amiért kizárólag nektek, a nagyszerű Közösségünknek mondhatunk köszönetet! :folded_hands:

Vaperina mindig is az volt, amivé Ti formáltátok:
a vaperek legnagyobb, legaktívabb, legsegítőkészebb és legösszetartóbb online otthona. :vaperina:

Több mint 6 éve együtt fejlődünk, építkezünk, döntjük le a korlátokat és segítünk egymásnak.

Ebben rejlik az igazi erőnk – a bizalom, az őszinteség és a feltétel nélküli segítségnyújtás, ami élteti a Közösséget. :vaperina:

Ez a 25.000 nem csak egy szám, hanem bizonyíték arra, hogy igenis lehet így is!

Létezik erős, független vape közösség!

Aki ennek az ellenkezőjét állítja, az még nem járt itt vagy csak benézett… :wink:

Köszönjük, hogy itt vagytok, hogy velünk vagytok, és hogy együtt írtuk meg Vaperina történetének legszebb fejezeteit. :vaperina: :hugs:

Írjuk tovább közösen a következő fejezeteket, és tegyük még erősebbé ezt a fantasztikus Közösséget! :rocket:

64 Likes

Gratulálok!:tada: Nagyon örülök, hogy ennek a nagyszerű Közösségnek tagja lehetek!:heart: Kinga és Donát, köszönöm szépen a munkátokat, hatalmas dolog, amit eddig is megvalósítottatok.
Csak így tovább! :hugs:

15 Likes

Gratulálok! Itt is látszik,hogy amit csináltok,kedves Kinga és Donát az nagyon jó,és egyre több kevésbé káros szenvedély-el élő ember fedezi fel eme remek közösséget!!!Még egyszer Gratulálok a munkátokhoz,és hálás vagyok,hogy a tagja lehetek!!!Sok sikert a folytatáshoz!!!:clap: :+1:

14 Likes

Köszönjük szépen a lehetőséget és az elhivatottságotokat, valamint a kitartó munkátokat!

Jó itt lenni.:slightly_smiling_face:

Izgalommal várjuk a külföldiek becsatlakozását is.

14 Likes

Ez a fantasztikus platform és a következetes moderálás, az informatívan edukáló szórakoztató közvetlen tartalom hozhatta létre azt a lehetőséget, hogy ilyen támogató közösség teremtődjön általatok, ami leginkább a kitartó és áldozatos munkátok eredményének tudható be.

Tisztelet a gépháznak és üdvözletünk a kapitányi hídnak!
ai.: A fedélzeten táncolók!

14 Likes

Gratulaaa! :+1:
Ugyanakkor jó lenne tudni ténylegesen hányan olvassák a friss tartalmakat. Ezért erre gondoltam:

like-old @Donat kitett posztját ha elolvastad!!

:slightly_smiling_face:

9 Likes

Szerintem aki likeolja az eredeti posztot, az olvassa is :woman_shrugging::blush:

12 Likes

igen, úgy is jó :slightly_smiling_face:… javítottam

7 Likes

Congratulations Congrats GIF

9 Likes

Youtube Ellen GIF by Anders Amen

9 Likes

Happy Lets Go GIF by NHL

9 Likes

happy computer GIF by PRTG

9 Likes

Nagy gratuláció :slight_smile:

9 Likes

Gratulálok :bottle_with_popping_cork::clinking_glasses:

8 Likes

Ez egy iszonyat jó hír! És remélhetőleg komoly emberekkel van tele ez a szám.

6 Likes

Van olyan “hejzet”, ami “megkivánnya” néha a “komojságot”!
:grin: :saluting_face:

4 Likes