Donat
(Dobri Donát)
1
Sziasztok 
A mai napon átléptük a 25.000 regisztrált felhasználó számát a Vaperina Közösségben! 
Ez egy elkĂ©pesztĹ‘ mĂ©rföldkĹ‘, amire rendkĂvĂĽl bĂĽszkĂ©k lehetĂĽnk – Ă©s amiĂ©rt kizárĂłlag nektek, a nagyszerű KözössĂ©gĂĽnknek mondhatunk köszönetet! 
Vaperina mindig is az volt, amivé Ti formáltátok:
a vaperek legnagyobb, legaktĂvabb, legsegĂtĹ‘kĂ©szebb Ă©s legösszetartĂłbb online otthona. 
Több mint 6 Ă©ve egyĂĽtt fejlĹ‘dĂĽnk, Ă©pĂtkezĂĽnk, döntjĂĽk le a korlátokat Ă©s segĂtĂĽnk egymásnak.
Ebben rejlik az igazi erĹ‘nk – a bizalom, az Ĺ‘szintesĂ©g Ă©s a feltĂ©tel nĂ©lkĂĽli segĂtsĂ©gnyĂşjtás, ami Ă©lteti a KözössĂ©get. 
Ez a 25.000 nem csak egy szám, hanem bizonyĂtĂ©k arra, hogy igenis lehet Ăgy is!
Létezik erős, független vape közösség!
Aki ennek az ellenkezĹ‘jĂ©t állĂtja, az mĂ©g nem járt itt vagy csak benĂ©zett… 
KöszönjĂĽk, hogy itt vagytok, hogy velĂĽnk vagytok, Ă©s hogy egyĂĽtt Ărtuk meg Vaperina törtĂ©netĂ©nek legszebb fejezeteit.

Írjuk tovább közösen a következő fejezeteket, és tegyük még erősebbé ezt a fantasztikus Közösséget! 
71 kedvelés
John
(Sárik János)
3
17 kedvelés
Gratulálok! Itt is látszik,hogy amit csináltok,kedves Kinga és Donát az nagyon jó,és egyre több kevésbé káros szenvedély-el élő ember fedezi fel eme remek közösséget!!!Még egyszer Gratulálok a munkátokhoz,és hálás vagyok,hogy a tagja lehetek!!!Sok sikert a folytatáshoz!!!

16 kedvelés
Köszönjük szépen a lehetőséget és az elhivatottságotokat, valamint a kitartó munkátokat!
JĂł itt lenni.
Izgalommal várjuk a külföldiek becsatlakozását is.
16 kedvelés
Ez a fantasztikus platform Ă©s a következetes moderálás, az informatĂvan edukálĂł szĂłrakoztatĂł közvetlen tartalom hozhatta lĂ©tre azt a lehetĹ‘sĂ©get, hogy ilyen támogatĂł közössĂ©g teremtĹ‘djön általatok, ami leginkább a kitartĂł Ă©s áldozatos munkátok eredmĂ©nyĂ©nek tudhatĂł be.
Tisztelet a gĂ©pháznak Ă©s ĂĽdvözletĂĽnk a kapitányi hĂdnak!
ai.: A fedélzeten táncolók!
17 kedvelés
Gratulaaa! 
Ugyanakkor jó lenne tudni ténylegesen hányan olvassák a friss tartalmakat. Ezért erre gondoltam:
like-old @Donat kitett posztját ha elolvastad!!

11 kedvelés
Peva71
8
Szerintem aki likeolja az eredeti posztot, az olvassa is 

14 kedvelés
igen, Ăşgy is jĂł
… javĂtottam
9 kedvelés
Ez egy iszonyat jĂł hĂr! És remĂ©lhetĹ‘leg komoly emberekkel van tele ez a szám.
10 kedvelés
Van olyan “hejzet”, ami “megkivánnya” néha a “komojságot”!

9 kedvelés
bohus
(Dobos János)
18
Sokat köszönhetek nektek, hálás vagyok hogy itt lehetek!
12 kedvelés