Ha a valakit érdekel leárazás CIGBEST

Ahogy írtam csigalom nyugyavér

na jó akkor megcsigulok lassan :slight_smile:

…kettő rendelès is folyamatban,…shipped,csend ,nyugalom majd beèr európába akkor van mozgás ès egyszercsak futár hozza is házhoz nyomköv meg nèmetországnál leragad…de megjön nyugi+ költsèg nèlkül…

2 kedvelés

Nálad változott már a státusz? Nálam még mindig semmi…

1 kedvelés

Semmi változás,de 7-15 napot írtakúgyhogy egyelőre nem aggódom.

Szia, nekem ma hozta meg a futár. A tracking info meg semmit sem változott :smiley: azt hiába is csekkoltam naponta (14 szer :smiley: )

1 kedvelés

Szia!
Az szuper,örülök neki:)Remélem hamarosan én is megkapom.

IMG_20220718_150928

…cigbest:…masina rendel ,megjön ,hibás!Supportnak videó ,hiba leírás,csomagolás fotó …segíts!..support : no problèm,küldünk másikat ! …levelezès 1 nap ,másnap küldtèk a nyomköv számot ,postázva!Perfect!

3 napja kaptam a dhl-től csomagkövetési számot,de nem változott semmi azóta.Gondoltam megkérdezem tőlük,hogy hol tart és azt a választ kaptam,hogy meg se kapták csak elektronikus értesítőjük van a cigbest-től.Most nekik írtam,hogy ilyenkor mi van.Jelenleg erre várok.
Oké,legyek türelmes,de vasárnap lesz 2 hete a rendelésnek és nem úgy alakulnak a dolgok,ahogy kellene:(

Meg fog jönni ne aggódd túl ! Rendeltem tőlük régen írtam is valahol …fekete zacsiban holland feladó talán,feltépem,benne fehér kínai írásos zacsi :crazy_face:útközben át csomagolták a vám miatt gondolom,tudom olcsóbb de ha hamar kell akkor vannak már shopok a közelben is ,erre várnod kell sajnos még pár napot​:stuck_out_tongue_winking_eye:

3 kedvelés

Nyugi akkor rendelt kollégám amikor ki raktam az akciót. hétfőn jött meg neki

Nem gond,hogy várni kell,csak fura,hogy bohussal nagyjából egyszerre rendeltünk,és ő már megkapta nekem pedig még a futárnal sincs közel 2 hét után.

Nem keresem én sem a logikát ugye rendeltem kazánt házhoz cím szám stb (nem inenn) . Erre kapom az smst hogy csomag ponton át vehetem amin echte a címem szerepel az utolsó betűg meg a lónakabüdöstüdeét. Igaz a kamionról gyorsabb volt pontosabb :grin:

1 kedvelés

Vélemények a boltról? Változatlanok?
Nem tudom rendeljek e onnan.

Èn a magam nevèben ajánlom!

Szerintem nagyrészben pozitív dolog úgyhogy rendeljél szerintem. Én buktam vele de ez egyéni eset

Mi történt? Már ha publikus…

Geekvape mod ( jó áron) eu stock, előre utalással
-eu stock sold out

• 18 nap múlva írtam hogy mivan mert nem történt semmi
  • válasz: a héten küldi, vissza megy az irodába majd ír dont worry
    2 nap múlva válasz hogy mégsem küldi, várok vagy refund?
    Refundot kértem.
    Másnap email hogy jövő héten küldi ha mégsem akkor legyen refund és ad 200 pontot ajándékba.
    Kértem megint a refund. Másnap email róla hogy küldte kb 2 nap múlva meg ism érkezett a pénz. Gondolom az árfolyam miatt 3000 ftal kevesebbet kaptam mint amennyit küldtem.

Na igen. Ott korrektségről nem nagyon lehet beszélni. hm De akkor öröm az ürömben, hogy legalább vissza is láttál pénzt, nem buktad az egészet.