Sziasztok!
Tegnapi nap folyamán megtörtént az első Kínai online shoppos rendelésem cigbestről valaki tud infót adni arról hogy általában menyi szokott lenni a feldolgozási idő még egyenlőre a rendelésemről se kaptam e-mailt.
Szia Sanyi. Üdv köztünk, érezd jól magad.
Átlagosan 2-3 munkanap.
sourcemore.com…tegnap délben rendeltem, 1órával rá írtam emailt, hogy váltanám a színét…10perc múlva írták, hogy megtörtént. Ma reggel a trackingnumber-es értesítésre ébredtem. Cigabest, Healthcabin, stb kínai shop nem érdekel…akkor sem ha néha esetleg picit olcsóbban árulnak ezt azt. Remélem minden rendben lesz a rendeléseddel, de tényleg elvárható lenne legalább egy email a rendelésről. Az ilyen és ezer más negatívum elkerülése miatt nem rendelek mástól EUn kívülről.
Köszönöm szépen!
Az esetemben Steam crave hadron plus kitről van szó amit sajnos hetek óta nem találtam Eu-n belül és így már inkább bevállaltam kínát remélem nem lesz gond csak elég fura hogy rendelek valamit és se egy automata email a rendelés visszaigazolásról semmi
Üdv! Arra készülj, hogy nem feltétlen sietik el a tracking infot közölni. Több mint egy hét után kaptam róla bármi infót. A sales mailre küldött emailt visszadobta 2x is. De most már úgy fest, hogy a csomagom szépen lassan megérkezik.
Szia.
Van itt egy-két cigbest-es poszt, sok mindenre választ kapsz belőle.
Én nem szeretnék nyilatkozni az ügyben
Igen láttam végig olvastam mindent és elég vegyesek a vélemények sajnos.
Folytatódik a sztori ugye tegnap irtam nekik emailt amire ma reggel válaszoltak annyit hogy a hét folyamán feladják a csomagot ez rendben is van de nekem a rendelés napján 2 rendelés lett leadva először paypal-al akartam fizetni ami nem jött össze mondom jó rendben van akkor az fizetetlen rendelés lesz és úgyis törlik ezért leadtam ugyanazt a rendelést mégegyszer de azt már sikerült kifizetni bankártyával és most küldík az emailt hogy a fizetett rendelésemet is törölték avval az automata üzenettel hogy nincs kifizetve miközben ki van fizetve! Szóval igy rendeljen bárki is kinaiaktól
Szia,
Megnézted a banki egyenleged, hogy valóban levonták és átment az összeg? A legtöbb bank algoritmusa rizikós pénzmozgásnak veszi a kínai utalásokat és gyakran tiltja a tranzakciót.
Igen levonták most megbombáztam őket emailekel tranzakcios pdf et is elküldtem nekik mindent
Érdekes vagy inkább gâz sztori.
Az biztos, hogy én revoluttal fizettem elsőre tiltás, mert úgy gondolta a rendszer, hogy visszaélés. Újra aktiváltam, másodikra sikeres fizetés. Aztán jött a tracking körüli macera. De most jött a futár és hozta.
Én is rendeltem tőlük egyszer (megjött végül a cuc) de elég para volt. Semmi tracking info, mailt nem tudtam nekik küldeni. Nekem tuti kihagyós a jövőben.
Na igy a sztori végére ugyanott vagyok ahol voltam sőt még pici minuszba mire eljutottunk volna odáig hogy rendezödik a dolog pont kifogyott a raktárkészlet.
Úgyhogy inkább megpróbálom a használt piacot ha nagynehezen visszautalják az összeget ami nem tudom menyi idő lesz nekik mai utolsó e-mail drága ferdeszemü barátainktól!
Azért egy elnézést vagy sajnáljuk hogy elbasztuk a rendelését jól esett volna de ezekszerint ők nem ismerik ezt.
Kedves vásárlók,
Mi vagyunk a CigBest Ügyfélszolgálata, szeretnénk a legjobb szolgáltatásunkat nyújtani Önnek.
Online ügyfélszolgálat: https://www.facebook.com/CigbestECigarettes/
rendelése törlésre kerül, mert nem tudjuk visszaküldeni a terméket, így nem tudjuk kiszállítani a megrendelését, ezért visszafizetjük az árát.
Amint visszatérünk az irodába, válaszolunk.
Kérlek ne aggódj. Termékeinkért mi leszünk felelősek.
Üdvözlettel,
Mostmár én is értem hogy miért nem szerettél volna nyilatkozni!
Én megkaptam több, mint egy hónap után a csomagom, végülis csak a Berserker 3 hiányzik belőle. Azt vártam a legjobban, nem baj. Írtam nekik, hogy perkálhatnak utolsó centig vagy minden platformon lehordom őket.( Mert mást úgyse tudok tenni ) Ez a legalja már.
Ahogy látom el kell engedni a Cigbestet.
A másik kettőt kell választani annak akik jó áron (de türelmesen) akarnak vásárolni.
Úgyhogy source vagy djvape
nézem a djvape.co.uk oldalt, de csak UK címet enged megadni
Bocs, benéztem…oké minden!
tévesen az első sorban (saved address) akartam országot választani
Árban nagyon jók de kell 2 hét a szállításra mert kínából jön
Használd a DJ10 kuponkódot