Sziasztok!
Új vagyok itt, olvasgattam már az oldalon, de feltennék egy két kérdést.
Régebben rendeltem már a cigbest-ről, akkor nagyjából nem volt gond vele.
Most azonban rendeltem ismét egy kitet illetve kazánbetéteket 2023.01.17.-én. 7-15 napot írt szállításnak, nyilván elfogadom ha több nap a szállítás. Egy emailemre azt a választ kaptam hogy január végén küldik. 2023.02.02. van most és a csomag mozdulatlan a cigbest oldalán, tehát még mindig preparinget ír a rendelésre. Semmilyen tracking numbert nem kaptam, hogy valamelyik futárcég oldalán nyomon tudjam követni. Több emailt írtam nekik a napokban, illetve facebookon is próbálkoztam, de semmi válasz.
Valaki jársz már hasonlóan? Meg fog érkezni, csak idő kérdése? Tapasztalatokat szeretnék kérni, illetve tanácsot.
Köszönöm!
Kevin,
Szerintem itt sokszor volt szó a cigbest-ről mint nem éppen a legmegbízhatóbb shop. Persze nem kizárt, hogy megjön csak ahogy intézik az egészet az nagyon nem oké.
Szia!
Rendeltem már Cigbest oldalról.Gond nèlkül,megjött a termèk.Valószínűleg hamarosan neked is küldik a csomagodat,már vège a bulinak.
Héten kezdenek a kínaiak. Lefutottak az ünnepek. Ott januárban pause van!
Ahogy @Elek_Segits írja, kínai új évbe futottál, nekem is ma adták fel a 01.15-én leadott alis rendelésem. Pech.
Köszönöm a válaszokat!
02.11.-én megyünk síelni, szerettem volna ha addig megjön, mert kifogytam a porlasztókból. Szerintetek érdemes inkább rendelni magyarból porlasztót addig? Mert gondolom ez már jövőhéten nem fog megérkezni cigbestről. Illetve fognak majd küldeni futárszolgálatos trackinget is?
Jobban jársz ha rendelsz!
Szia!
Van már valami hír a rendelésedről?
Szia!
Semmi, ugyanúgy preparing és semmilyen üzenetre nem válaszolnak.
Egy cipőben járunk. Ugyanakkor rendeltem én is. Egy Pulse AIO Minit és egy Blaze rta-t várok. Egyelőre preparing.
Akikkel eddig beszéltem mindenki preparing.
Ez csakis arra jó, hogy másoknak eszébe ne jusson onnan rendelni…akkor sem ha ott olcsóbb.
Biztos túltolták kicsit az újévi bulit.
Igen, kicsit bánom már, hogy jó ideje nem fórumozgattam, nem jártam utána. Cigabuy-ról jó párszor rendeltem, soha nem volt gond, így simán bíztam az utódban. Na de majd meglátjuk, azért bízom benne, hogy csak késlekedés, és nem húznak le.
Jan. 12.én rendeltem…nekem sincs semmi info… értem én hogy buli van de nem igaz hogy 1 hónapra megáll az élet??
Sac/kb másfél hónapig áll az élet Kínában hidd el. Ez már így megy évszázadok óta. Néha-néha annak tűnik fel aki épp ebben a periódusban szeretne valamit.
Küldj képet, arra talán jobban rámozdulnak. Gondold el, naponta mennyi levelet kaphatnak, ahol mindenki jó ömlengősen leírja mifene baja van. Vesztenivalód nincs, ha küldesz még egyet.
Én ezt küldtem:
Én:
Dear Seller!
Is there any problem?
Ők:
Because China introduced a policy on e-cigarettes on 1st Nov, so all the goods are delayed until November to ship, if you are in a hurry, we can give you a refund
Én:
Yes, I would like to request a refund.
Sorry.
Ők:
ok refunded
És…, valóban vissza is utalták azonnal.
ship in next week
We will respond as soon as we are back in the office.
Please do not worry. We will be responsible for our products.
Jött egy ilyen.
Én is kaptam üzenetet:
The Chinese New Year holiday has just ended, all factories are operating normally, your order will be sent out next week from China, normally it will take 15-25 days to arrive. You don’t need pay any extra fee. If you don’t want to wait, we can arrange a refund
Úgy tűnik, ébredeznek. A 01.17-i rendelésem shipped-re váltott.