Gyanús ez nekem

Tegnap esti hír. Csak nekem gyanús, hogy megint készülnek valamire? :thinking:

5 kedvelés

#“Megnőtt a nikotinmérgezések száma” na ennek járj utána, hogy fake vagy nem… Küzdenek, mint malac a jégen!

8 kedvelés

A szakértők ezt főtt “béka szindrómának” nevezik.

“Ha egy élő békát kellemes hőmérsékletű vízbe teszünk, és elkezdjük fokozatosan melegíteni a vizet, a béka megpróbálja kiegyenlíteni a hőmérsékletét a vízével. Ez kimeríti a szervezetét, és végül egyszerűen megfő, de nem fog kiugrani a fazékból.”

Csak víz lesz egyre melegebb. No panic! :roll_eyes:

8 kedvelés

A magyar egészségügyet elnézve én ezt nem tartom kivitelezhetőnek. Egyébként meg aki már rég óta használ e-cigit vagy bármi mást az már tudja úgy használni, hogy ne kapjon belőle nikmérgezést. Meg egyébként is, az nem tart olyan sokáig, hogy azonnal orvoshoz rohanjunk vele. Mire kivárja szerencsétlen a váróban a sorát már jobban is lesz. :sweat_smile:

11 kedvelés

A magyar egészségügyet ismerve, mire kivárja a sorát, így vagy úgy, de vége lesz…:rofl:

9 kedvelés

Ezt Nagy Bandó András fogalmazta meg a legjobban:
-Húsz éve eszem, az elnyűhetetlen vasúti szendvicseket.
-Először azt mondtam: Ha beledöglöm is megeszem, később azt mondtam, ha megeszem, bele is döglök! :rofl: :wink:

5 kedvelés

Gyanús, főleg, hogy meg sem említik a nikotint az Országos emberi mérgezési esetek 2024-es jelentésében. Lehet egybe mosták a Biocid kategóriával? Az viszont csak 2,67% a százból. https://www.nnk.gov.hu/attachments/article/291/OSAP%201570%20jelentés_2024.pdf

Frank Kaminsky Reaction GIF

4 kedvelés