Gtx porlasztó

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék hogy nektek mennyit bír ki a Gtx porlasztó Vaporesso Luxe XR Max készülékben?Nekem 1700 körül tönkre ment a porlasztó. Full Moon Blue liquid-el. Előre is köszi mindenkinek aki válaszol.:grinning:

Szia! Nem használtam még GTX et. . Annyit viszont tudok ,hogy minnèl színesebb és minnèl édesebb egy Liquid annál jobban kokszolhat és annál hamarabb megy tönkre a porlasztó .

6 kedvelés

Sziasztok,

Luxe XR Max készüléket használok és nagyon vegyesek a tapasztalataim:

0.2-0.6ohm porlasztók az előírt Watt tartomány alján vidáman bírnak 3000-3500 puffot.

0.8ohm porlasztók ellenben 300puff után már néha erős égett ízt adnak és érezhetően gyengébb az ízvisszaadásuk. Lehet hogy egy hibás szériát fogtam ki, nem tudom…

3 kedvelés

Ami lemaradt:

0.2-0.4 ohmhoz 70/30, 0.6-hoz 60/40, 0.8-hoz 50/50 VG/PG arányú liquidet használok.

4 kedvelés

Köszi szépen. Nekem is 0.8ohm és 13w-on használom most rendeltem be pár napja 0.8ohm-ost de következőnek megpróbálom 0.6ohm-osal.

2 kedvelés

Viszont ha nálad 1700 puffot elvitt a 0.8 ohmos, akkor tényleg egy selejtes szériát fogtam ki :thinking:

A 0.6ohm jó választás, remélem beválik!

2 kedvelés

Teljesen liquid függő… Kevésbé kokszolós liquidből bőven 100ml felett kell bírnia. Volt kolegának A&L Ragnarokkal 1-1,5 hónap egy 0,8-as porlasztó.
A&L, Just Juice termékekkel sokáig bírják a porlasztók.
Nem puffban, hanem elfogyasztott liquid mennyiségben érdemes figyelni az élettartamot.
Szerintem amelyik liquiddel nem megy el 50-60ml-t minimum egy porlasztó az nem podba való.

8 kedvelés

Szia!
Nekem maximum 20ml liquid fogyott el azóta.

2 kedvelés

Nem kokszolosbol 80-100ml -nek valoban el kell mennie, tobb, mint 1 eve hasznalom az xr max-ot nalam a drifter short/longfillek es kevesbe kokszos aromakbol ennyit tud. Neha beleszaladok gyartasi hibaba vagy kokszolo aromaba akkor 4-5 nap es kuka. 1.2-es porlasztot hasznalok, mtl podfejjel.

4 kedvelés

Remélem hogy most jó lesz, ma raktam bele egy teljesen új porlasztót.

3 kedvelés