Geekvape J porlasztók

Üdv !
Ma vásároltam egy Geekvape Digi Max R Pod Kit-et (erről majd írok beszámolót :hugs:).
Ebbe ugye J porlasztók kellenek.
Érdekelne, hogy ezek a porlasztók hány puffot bírnak átlagosan ?
Tudom, hogy függ a használattól és a liquidtől is, de aki használ ilyet, érdekelne, mennyit bírnak.
Válaszokat előre is köszönöm. :hugs:

3 kedvelés

Ha a készülék kiválasztása előtt ez nem volt szempont akkor a vásárlás után már nem tökmindegy!? …mivel nincs rá alternatíva.
Az első porinál kitapasztalod a saját szokásaiddal és annak függvényében tárazz belőle.

5 kedvelés

Én úgy látom a porlasztó piacot, hogy az utóbbi 2-3 évben nincs változás. Tényleg csak a liquiden múlik minden.

5 kedvelés

Valahol számítottam ilyen “válaszra” is … de ezt soha nem fogom megérteni, hogy miért kell ?

Love And Hip Hop Reaction GIF by VH1

Szia ! Az aktív tagok közül szinte mindenki főleg RTA,RBA,RDA -kat használ vagy max MTL pod-okat, így nagyon kicsi az esély arra ,hogy tapasztalati információkat kapj .

Azon kívül tényleg nagyon nehéz egy porlasztó élettartamát megmondani .. túl sok a tényező..

5 kedvelés

Szia.
Köszi a választ.
Gondoltam hátha valaki mégis. :grin:

4 kedvelés

Voopoo -val rengeteg a tapasztalt . Az simán bírta a nem nagyon szines Liquid-böl 100-120 milit én nem mondom ,hogy ezt lehet alapnak venni , csak gondoltam megosztom

4 kedvelés

100-120 ml ???
Az szinte semmi.

3 kedvelés

Az rta-mban a kedvenc kivonatos levesem 8-12 ml-t bír ki​:grin::roll_eyes:szóval minden relatív.

9 kedvelés

Valóban más a felhasználás. Emlékeim szerint nálad inkább az alacsonyabb teljesítmény használat jellemző. Azzal könnyen kivitelezhető a hosszabb élettartam. :grin:

5 kedvelés

Igen azt nem írtam ,hogy ez DL magas watt … Én elégedett voltam vele ..

5 kedvelés

Jól emlékszel … a Dead Rabbit M RTA Tankokat 29 w-on használom. :hugs:

6 kedvelés

Ebből kiindulva biztos sokáig jó lesz a porlasztó. :saluting_face:

5 kedvelés

Nekem geekvape b series porlasztó, kb 2000-2500 puff szokott lenni. Változó, mert rta is van nekem.
Vagy a liquid kezd el szivárogni alulról, vagy elmegy az íze. Égett ízig nem szoktam várni. Liquid függő. Most hamarabb lesz csere szerintem mert desszert íz van benne. De ezeket a kacsacsőrű pod-okat nem ismerem. Remélem tudtam segíteni.

5 kedvelés

Szia.
Köszi a választ. :hugs:
Tesztelem, ki fog derülni.

6 kedvelés

Látod, én meg erre a válaszra számítottam…
FacePalmGIF
PEACE

3 kedvelés

Sok mindentől függ. Milyen porival használod, milyen arányú levessel, mennyit használod ( mert lehet használni óránként 2-3 slukkot, vagy óránként 100-150 slukkot). Ezért kellene kicsivel több infó, másképp csak a sötétben tapogatózunk itt.
Nekem, pl, van egy dl kazánom, az oxva arbiter 2. 5,5ml kapacitással. Ha komolyabban tolom, bő 35-40 perc alatt üresre szívom a kazánt.

6 kedvelés

Szia.
Hát akkor marad a saját tapasztalat. :grin:
Nem tudom miért, de ebben sokkal édesebbek az ízek, mint a Dead Rabbit M RTA Tankban.
Ez miért lehet ?
Több bekevert ízt is próbáltam, ami a nyúlban nem tűnik édesnek.

3 kedvelés

Mert , ahogyan a mondás is van.. "ahány ház annyi szokás ", minden kazán, (legyen az rta, gyári porlasztós, vagy akár pod) más ízt ad. Mert minden kazánnak megvan a maga sajátossága. Egyesek édesebben adják az ízt, másokban nagyobb a th, .. ez ilyen. Ki kell tapasztalni. Ez erről szól..
És ez csupán a saját véleményem… :blush:
Mindenki úgy csinálja, ahogyan neki jobb. Viszont, ha segítség kellene, itt vagyunk…

6 kedvelés

Édesség ellen mit lehet variálni ?

3 kedvelés